ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ...

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΗΛΙΑΣ 
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΑΣ;" 
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΘΕΟΧΑΡΗ.

Ο τοπικός δημοτικός οργανισμός Ε.ΣΥ. Λαυρεωτικής, 
ξεκίνησε να λειτούργει το 2016 τον Σεπτέμβριο.
 Είναι ένας ακόμα πυρήνας της Ε.ΣΥ.

και ο πολιτικός χώρος για κάθε δημότη.

Για να έχει ο πολίτης φωνή θεσμικά πλέον.

Ο τοπικός δημοτικός οργανισμός Ε.ΣΥ Λαυρεωτικής, ξεκίνησε να λειτούργει το 2016 τον Σεπτέμβριο. Είναι ένας ακόμα πυρήνας της Ε.ΣΥ και ο πολιτικός χώρος για κάθε δημότη. 
Για να έχει ο πολίτης φωνή θεσμικά πλέον.


Οι νομοί περνάνε απαρατήρητοι. Δεν υπάρχει κάποιος να ενημερώνει τους πολίτες σωστά και δίκαια. Τα κανάλια και τα ΜΜΕ γενικά, δείχνουν στον κόσμο μόνο ότι θέλουν να δείξουν. Όχι το σύνολο και την ουσία του νόμου. Κάποιοι δημοσιογράφοι απειλούν τους πολίτες αν δεν εκτελούν κάποιους από τους παράλογους νόμους. Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι πως ότι εκτελούμε και ότι συμβαίνει γύρω μας, αιτία είναι κάποιος νόμος. Δεν υπάρχει ΦΕΚ σύστασης της βουλής σε σώμα. Είναι παράλογο να υπάρχει ΦΕΚ διάλυσης και όχι σύστασης. Τι διαλύουν; 

Οι περισσότεροι νομοί που αφορούν τον covid 19 είναι παράλογοι. Είναι απορίας άξιο, με τόσα που έχουν συμβεί στη χωρά μας πως ένας εισαγγελέας ή δικαστής δεν έχει επέμβει ως όφειλε. Αυτό όμως γίνεται κατανοητό αν δούμε πως διορίζεται το δικαστικό σώμα ή να δει πως η πρόεδρος της δημοκρατίας ήταν η πρώην πρόεδρος του ΣΤΕ. Το 1833 στο πρώτο ΦΕΚ ο Otto δηλώνει υποταγή στις μεγάλες δυνάμεις. Στο δεύτερο ΦΕΚ το κάνουν όλοι οι Έλληνες προς τον βασιλιά Otto. Με αυτά κάθε Έλληνας έχασε τα κυριαρχικά του δικαιώματα. 

Τα μελή του ΚΙΣ έχουν περισσότερα δικαιώματα από τον Έλληνα πολίτη. Η ΑΑΔΕ είναι μια εταιρία φάντασμα χωρίς νομική προσωπικότητα και χωρίς κανένα έλεγχο. Από το 2010 με τον νόμο 3847/10 η βουλή δεν ψηφίζει ότι υπογράφει ο υπ οικονομικών στην Ευρώπη. Απλά ενημερώνεται το σώμα και το συζητάνε. Όλα τα κόμματα παίρνουν μέρος σε μια καλογυρισμένη ταινία που και τα ίδια δεν ξέρουν τη κατάληξη αυτής. 
Για να δούμε τη κατάληξη που θέλουμε εμείς οι πολίτες θα πρέπει να ενωθούμε στον πολίτικο φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ". Οι νομοί με ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στη βουλή και στην διακυβέρνηση, δεν θα βγαίνουν από τους βουλευτές. Θα βγαίνουν από τους πολίτες. 
Οι βουλευτές δεν είναι τίποτα άλλο από τα εκτελεστικά όργανα των πολιτών. Οι προγραμματικές δηλώσεις της Ε.ΣΥ είναι κατατεθειμένες στο Άρειο πάγο από το 2015. Είναι νομικά δεσμευτικές και μπορεί κάθε πολίτης να κινηθεί εναντίον μας αν δεν εκτελέσουμε όσα γράφονται σε αυτές. Πρέπει να κατανοήσει ο πολίτης πως δεν μας ενδιαφέρει σε ποιο κόμμα ήταν πριν, δεν μας ενδιαφέρει σε τι δόγμα πιστεύει, ή ποια είναι η οικονομική του κατάσταση. 

Μας ενδιαφέρει να έχει αντιληφθεί πως αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια γενοκτονία και πως πρέπει να έρθει να συνταχτεί με το δίκαιο, ώστε να πολεμήσουμε το άδικο. Περιμένω κάθε συμπολίτη μου να έρθει να με βρει στον τοπικό δημοτικό οργανισμό Ε.ΣΥ Λαυρεωτικής. 
Πρέπει να ασχοληθεί ο πολίτης με τα κοινά. Με συλλογική συνείδηση... Πρέπει ο πολίτης να ενεργοποιηθεί και να σταματήσει να είναι "άχρηστος" πολίτης κατά τους προγόνους μας.


Δώσε φωνή στη φωνή σου!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια