ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«Ελλάδα 2021» ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2004 ...!

«Ελλάδα 2021»: Άρχισε το μεγάλο φαγοπότι όπως το 2004;

Ελλάδα 2021

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» της Γιάννας Αγγελοπούλου ξεσηκώνει τις πρακτικές που είχε εφαρμόσει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα παιδιά της Γιάννας Αγγελοπούλου και η νύφη της στη Βουλή, για ...

Προκήρυξε διαγωνισμό για την ανακήρυξη αδειούχων που θα αναλάβουν την παραγωγή και εμπορία αναμνηστικών προϊόντων εν όψει της συμπλήρωσης 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 (μπλουζάκια, καπέλα, κοσμήματα, πορσελάνινα-κεραμικά είδη, χαρτοσχολικά είδη).
«Διακήρυξη για τη Σύναψη Σύμβασης Παραγωγής και Εμπορίας Προϊόντων Φερόντων τα Σήματα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Κατόπιν Παραχώρησης Άδειας Χρήσης Αυτών (Licensing)», αναφέρεται στον τίτλο της σχετικής πρόσκλησης της επιτροπής.
Μέχρι τώρα όσα δηλώνουν τα μέλη της επιτροπής της «Lady G» κάθε άλλο παρά τιμούν τους ήρωες της Επαναστάσεως. Φαίνεται όμως πως o κατήφορος έχει συνέχεια και αυτός ο συρφετός θα κάνει τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη, του Καραΐσκάκη και των άλλων οπλαρχηγών να τρίζουν.
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΣΜΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.
Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. - "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια