ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΞΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ...

Έξωση ηλικιωμένων για χρέη 
με την αστυνομία να σπάει 
την πόρτα...!

Πετράλωνα: Έξωση ηλικιωμένων για χρέη με την αστυνομία να σπάει την πόρτα (photo) - Media


Μια εικόνα από το εξωτερικό με την αστυνομία να βγάζει πολίτες από τα σπίτια τους, μετά από κατασχέσεις λόγω χρεών, ήρθε και στη χώρα μας, με ένα αντίστοιχο περιστατικό να λαμβάνει χώρα το πρωί της Πέμπτης.

Πάνε Ολομέλεια οι εξώσεις εξπρές



Ένα ζευγάρι ηλίκιωμένων, που σύμφωνα με το pressproject.gr είχαν χρέη στη τράπεζα, αναγκάστηκαν σε έξωση από το σπίτι που διέμενε στα Πετράλωνα, καθώς αυτό κατασχέθηκε. Η έξωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της αστυνομίας και με την παρουσία δύο δικαστικών κλητήρων.



Έξωση ηλικιωμένων με την αστυνομία να σπάει την πόρτα



Οι αστυνομικοί, οσάν επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να βγάλουν το ηλικιωμένο ζευγάρι από το σπίτι του, έσπασαν τη πόρτα. Μάλιστα όταν γείτονες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την έξωση, προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές στο τμήμα Ακροπόλεως.


ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΞΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ...
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.  
ΜΑΘΕ ΓΝΩΡΙΣΕ  ΠΡΑΞΕ ...



ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΣ Ο Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 

ΤΗΝ

 ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ














Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΓΟΥ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΓΑΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 1 ΤΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΛΟΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΣΙΡΛΑ ΘΑ ΠΑΘΗ ΕΛΛΗΝΑΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΗΣ Π......ΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή