ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΚΟ "ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ"

Διαμαρτυρία γυναικών στη Λέσβο: 



«Έξω οι ΜΚΟ από το νησί μας!»

«Είμαστε εδώ για τα παιδιά μας και για τα σπίτια μας»

ΜΚΟ «εκμεταλλεύονται αντί να βοηθάνε»



Οι γυναίκες Μολύβου – Πέτρας – Ανάξου 

προχώρησαν σε ειρηνική διαμαρτυρία...


«Είμαστε εδώ για τα παιδιά μας και για τα σπίτια μας» είπαν οι γυναίκες που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη διασταύρωση Πέτρας – Μολύβου –Ανάξου για να διαμαρτυρηθούν για το μεταναστευτικό και τις επιπτώσεις αυτού στην περιοχή.

Οι γυναίκες της περιοχής σύνταξαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με το οποίο εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ύπαρξη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που όπως υποστηρίζουν θρέφουν το μεταναστευτικό στο βωμό του κέρδους. «Εκμεταλλεύτηκαν την ανθρωπιά και την ανοχή μας» ειπώθηκε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια των ομιλιών.

Παράλληλα τονίστηκε ότι όλο αυτό το ζήτημα είχε άμεσο αντίκτυπο στις δουλειές όλων, οι οποίες έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, ενώ δεν είναι λίγοι που βρίσκονται ένα βήμα πριν την καταστροφή.


Στην ειρηνική αυτή διαμρτυρία είχαν πάει μάνες που βλέπουν τα παιδιά τους να ξενιτεύονται γιατί όπως λένε δεν έχουν πια μέλλον σε αυτό τον τόπο και σύζυγοι που βλέπουν τους άντρες τους να έχουν απελπιστεί βλέποντας του κόπους μιας ολόκληρης ζωής να γίνονται στάχτη. Και όλα αυτά εξαιτίας της δράσης των ΜΚΟ, που «εκμεταλλεύονται αντί να βοηθάνε» όπως τονίστηκε  χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας, κατά την οποία βασικό αίτημα, όπως διατυπώθηκε είναι να απομακρυνθούν οι ΜΚΟ από το νησί και να αναλάβει το κράτος την διαχείριση του ζητήματος.
ΠΗΓΗ

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΩΝΕΤΑΙ...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΑ - ΔΟΓΜΑ - ΧΡΩΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ...ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..
.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια