ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ...!!!

Προεκλογικά, ο Μητσοτάκης δήλωνε 
ότι δεν θα διόριζε αναπληρωτές Υπουργούς, 
αλλά τελικά… άλλαξε γνώμη!






Πέρυσι τον Ιούνιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εμφανιστεί προεκλογικά σε εκπομπή του Open, όπου μιλούσε για το πώς οραματιζόταν το κυβερνητικό του σχήμα, το οποίο όπως δήλωνε θα ήταν μικρό και ευέλικτο και δεν θα είχε καθόλου αναπληρωτές υπουργούς, καθώς όπως τόνιζε ο ίδιος “οι αναπληρωτές υπουργοί είναι μια θέση που δεν κατάλαβα ποτέ, ένα υπουργός που αναφέρεται στον Πρωθυπουργό αλλά όχι στον προϊστάμενό του”.

Τελικά, όπως συνήθως συμβαίνει στην περίπτωση του κ. Μητσοτάκη, λίγο αργότερα ξαφνικά άλλαξε γνώμη και άρχισε να… καταλαβαίνει τι εστί αναπληρωτής υπουργός, μιας και διόρισε δύο αναπληρωτές υπουργούς, τον Γιώργο Κουμουτσάκο, Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για τα ευρωπαϊκά θέματα, οι οποίοι διατηρούν τη θέση τους μέχρι και σήμερα.

Ακόμη και στον χθεσινό “ανασχηματισμό”, ο κ. Μητσοτάκης που κάποτε ούτε που ήθελε να ακούει για αναπληρωτές υπουργούς, έσπευσε να αναβαθμίσει σε αναπληρωτές υπουργούς τους υφυπουργούς Θεόδωρο Σκυλακάκη και Νίκο Παπαθανάση, με αποτέλεσμα πλέον στην κυβέρνηση να υπάρχουν 4 αναπληρωτές υπουργοί.

Όσο για το μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα του Μητσοτάκη, φαίνεται ότι και αυτό, όπως και τόσα άλλα από τα λεγόμενά του, κάπου παράπεσαν, μιας και τα μέλη της κυβέρνησης σήμερα είναι 52…


ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ  ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ... ΑΦΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΜΕ! 

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"  ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ...!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια