ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Είναι κάτι που αφορά τους Έλληνες ...

ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ...;

«Υπάρχουν 5.000 σελίδες άγνωστων πρακτικών των διαπραγματεύσεων
για Αιγαίο»...


Την ύπαρξη επίσημων πρακτικών τουλάχιστον 5.000 σελίδων για τις συνομιλίες των μέχρι σήμερα 60 γύρων Ελληνοτουρκικών διερευνητικών συνομιλιών για υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, εναέριο χώρο κλπ. αποκάλυψε μιλώντας χθες στην εκπομπή PRONEWS και στον Τάσο Γκουριώτη, ο νομικός και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου της Σχολής Ευελπίδων, Πολύκαρπος Αδαμίδης, ο οποίος έχει διατελέσει στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών και Διευθυντής Αμυντικής Πολιτικής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας!

Η ύπαρξη ενός τέτοιου όγκου πρακτικών, ενώ υποτίθεται ότι επίσημα πρακτικά δεν τηρούνται σε τέτοιου είδους διερευνητικές, δίνει μία άλλη διάσταση σε ότι έχει συζητηθεί και βέβαια όχι η συνολική δημοσιοποίησή τους, αλλά η επί μέρους αναφορά σε τμήματα των πρακτικών αυτών από πλευράς της κυβέρνησης θα «φώτιζε» την ελληνική θέση κατά την Μεταπολίτευση.

Το ερώτημα είναι απλό «Έχει συζητηθεί κάτι πέραν του ζητήματος της υφαλοκρηπίδας;».

Και βέβαια αυτό αφορά και το σήμερα ή μάλλον, κυρίως το σήμερα, καθώς η μεν κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι συζητά μόνο για την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ, η δε Άγκυρα ότι οι διερευνητικές αφορούν αποστρατικοποίηση νήσων, εύρος εναέριου χώρου κλπ.

Η ύπαρξη τέτοιου όγκου πρακτικών δεν είναι κάτι που αφορά τους καρεκλοκένταυρους του ΥΠΕΞ, ούτε το «βαθύ κράτος» .

Είναι κάτι που αφορά τους Έλληνες και πρέπει να μάθουν, έστω των περίγραμμα των συζητήσεων αυτών.

Επίσης μιλώντας στο PRONEWS που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ALERT και το Βεργίνα TV, ο διδάκτορας του Πάντειου Πανεπιστημίου, τουρκολόγος, Δημήτρης Σταθακόπουλος, αποκάλυψε ότι «η Άγκυρα μετά τις Πρέσπες, σκλήρυνε την θέση της και έγινε ακόμα πιο αδιάλλακτη, διαπιστώνοντας ότι η Ελλάδα υποχωρεί ακόμα και μπροστά σε πολύ μικρότερα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά μεγέθη».

Ακόμα ο βουλευτής της ΝΔ και αντιστράτηγος ε.α. και πρώην διοικητής της ΑΣΔΕΝ Νίκος Μανωλάκος, σε ερώτημα αναφορικά με την πιθανότητα ελληνοτουρκικής ένοπλης σύγκρουσης, απάντησε μεταξύ άλλων ότι «Η Τουρκία γνωρίζει την καταστρεπτική ισχύ που έχουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Τα ίδια όπλα έχουμε άλλωστε. Δεν θα τολμούσε να προκαλέσει σε έναν πόλεμο την Ελλάδα», ενώ αναλύει το θέμα των διερευνητικών.



«Η Άγκυρα μετά τις Πρέσπες, σκλήρυνε την θέση της και έγινε ακόμα πιο αδιάλλακτη, διαπιστώνοντας ότι η Ελλάδα υποχωρεί ακόμα και μπροστά σε πολύ μικρότερα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά μεγέθη».

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΡΥΦΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΕΡΩΝ ΕΠΑΦΩΝ. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...
ΠΕΡAΝ ΥΠΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...;;;
TO ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΟΦΟΒΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ...

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ...

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ...

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 


ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?



ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ...?
ΤΑ ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ...?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ...?

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:



ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια