ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ξένες ΜΚΟ απαιτούν από την Ελλάδα...!

Ξένες ΜΚΟ απαιτούν από την Ελλάδα την εγκατάλειψη των ερευνών για υδρογονάνθρακες...!


Επιστολή τύπου diktat προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, 
που υπογράφεται από τον Έλληνα και Ισπανό διευθυντή 
της οργάνωσης WWF...

Ο ύποπτος ρόλος των περιβαλλοντικών οργανώσεων (WWF) στον ελληνοτουρκικό διάλογο… Με τι πρόσχημα ζητούν από τον Πρωθυπουργό να «ενταφιάσει» τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!



Στις 3 Φεβρουαρίου η γνωστή διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση Worldwide Wildlife Fund (WWF), δηλ. Διεθνές Ταμείο για την Προστασία της Άγριας Πανίδας, έστειλε επιστολή τύπου diktat προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που υπογράφεται από τον Έλληνα και Ισπανό διευθυντή της οργάνωσης, απαιτώντας χωρίς περιστροφές όπως εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να ανακοινώσει τον τερματισμό του εν εξελίξει προγράμματος ερευνών για τον εντοπισμό και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων.



Με την WWF να υποστηρίζει ότι η Ελλάδα οφείλει να ακολουθήσει άμεσα το παράδειγμα της Ισπανίας, η οποία τον περασμένο μήνα «έβαλε στο αρχείο τις τελευταίες 4 αιτήσεις για άδειες ερευνών υδρογονανθράκων στον Κόλπο του Λέοντος, μιας σημαντικής περιοχής για τα κητώδη».

Στην επιστολή της η WWF, αφού επικαλείται τις πρόσφατες εξελίξεις και επιτεύγματα στην κλιματική διπλωματία, το ευρωπαϊκό Green Deal και την επιστροφή των ΗΠΑ στην Συμφωνία των Παρισίων – λες και η Ελλάδα είναι αντίθετη με αυτά– υπογραμμίζει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των διεθνών διαπραγματεύσεων για το Κλίμα, οι «τρεις μεγαλύτεροι ρυπαντές του πλανήτη εμφανίζονται ευθυγραμμισμένοι για να χτίσουν ένα μέλλον μακριά από τα ορυκτά καύσιμα, υποκινούμενοι όχι μόνο από την απειλή της κλιματικής κρίσης, αλλά και τις νέες οικονομικές ευκαιρίες που η αντιμετώπιση της γεννά».

Παραλείποντας ασφαλώς να αναφέρει ότι οι ΗΠΑ είναι και σχεδιάζουν να παραμείνουν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο (και προφανώς δεν έχουν ουδεμία διάθεση να αυτοκτονήσουν οικονομικά, τερματίζοντας τις έρευνες και την παραγωγή), η ενεργειακή οικονομία της Κίνας στηρίζεται, και θα εξακολουθήσει για πολλά χρόνια ακόμα, να εξαρτάται κυρίως από τον άνθρακα, το φυσικό αέριο και την πυρηνική ενέργεια, ενώ η Γερμανία (η τόσο πολιτικά και περιβαλλοντικά ορθή αυτή χώρα) δεν πρόκειται να αποχωριστεί τους λιγνίτες πριν το 2040.

«Υπό αυτό το πρίσμα», συμπληρώνει η γεμάτη υποδείξεις επιστολή της WWF, «οι υδρογονάνθρακες, όπως και ο λιγνίτης, είναι ασύμβατοι με τα εθνικά συμφέροντα και τις οικονομικές και κλιματικές μας προτεραιότητες». Και ολοκληρώνοντας καταλήγει ζητώντας από τον Έλληνα πρωθυπουργό να ακυρώσει οριστικά και αμετάκλητα «τα δικαιώματα εκμετάλλευσης από τα οποία έχουν πάραυτα παραιτηθεί, ή αναμένεται να παραιτηθούν οι συμβεβλημένες εταιρείες, να μην προκηρύξετε νέους διαγωνισμούς και να επανεξετάσετε τη βιωσιμότητα του εθνικού προγράμματος ανάπτυξης υδρογονανθράκων από μηδενική βάση υπό τα σημερινά, νέα δεδομένα».

Πέρα του ότι η ανωτέρω επιστολή ψεύδεται ασύστολα με το να υποστηρίζει ότι έχουν ήδη αποχωρήσει ή πρόκειται πολύ σύντομα να αποχωρήσουν όλες οι συμβαλλόμενες εταιρείες, παρουσιάζοντας μια τελείως στρεβλή εικόνα για την σημερινή κατάσταση – όπου υπάρχουν παραχωρισιούχοι σε 13 περιοχές της χώρας και μάλιστα περιλαμβάνουν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου- η WWF παραπλανά επικίνδυνα αναφερόμενη στην περίπτωση της Ισπανικής πετρελαϊκής REPSOL, η οποία είναι μια μεγάλη παραγωγός πετρελαίου και φυσικού αερίου με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα σε όλο τον κόσμο.

Ναι μεν η εν λόγω εταιρεία αποφάσισε να κατευθύνει ορισμένες από τις επενδύσεις της σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας πλην όμως δεν έχει αποφασίσει να τερματίσει την παραγωγή υδρογονανθράκων. Απεναντίας αποβλέπει στα έσοδα από την παραγωγή υδρογονανθράκων ώστε σε βάθος χρόνου να επενδύσει σε όλη την παραγωγική αλυσίδα και στην ενεργειακή αποδοτικότητα ώστε να μειώσει τις εκπομπές της και να βελτιώσει το ανθρακικό της αποτύπωμα.

Η WWF είναι ένας διεθνής περιβαλλοντικός οργανισμός που έχει να επιδείξει ένα πολύ αξιόλογο έργο σε ό, τι έχει να κάνει με την προστασία της άγριας πανίδας. Γι’ αυτό και το σύμβολο της είναι η περιβαλλοντικά απειλούμενη αρκούδα. Η συμβουλή μας είναι όπως το «Ταμείο» περιορισθεί σε αυτόν τον σημαντικό ρόλο και επικεντρώσει τις καμπάνιες του στον χώρο της βιοποικιλότητας και της προστασίας της φύσης από έκνομες περιβαλλοντικά ενέργειες.

Η έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων κάθε άλλο παρά έκνομη είναι και μάλιστα διέπεται από πολύ αυστηρή νομοθεσία σε ό, τι έχει σχέση με τη προστασία του περιβάλλοντος. Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση της πετρελαιοπηγής του Πρίνου, η οποία στα 30 και πλέον χρόνια συνεχούς παραγωγής δεν έχει μολύνει την θάλασσα ούτε μια ημέρα με διαρροές υγρών ή αερίων.

Τέλος, θα πρέπει να παρατηρήσουμε στην WWF ότι επιστολές σαν και αυτή που έστειλαν αφελώς οι Έλληνες και Ισπανοί εκπρόσωποί της προς την Ελληνική κυβέρνηση μόνο ως προσπάθεια επέμβασης στα εσωτερικά της χώρας μπορεί να θεωρηθεί, αφού οι έρευνες υδρογονανθράκων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο σχετίζονται άμεσα με την προστασία του εθνικού θαλάσσιου χώρου, την ΑΟΖ, τα χωρικά ύδατα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν η αξιέπαινη, κατά τ’ άλλα, περιβαλλοντική αυτή οργάνωση να επικεντρώσει τα ενδιαφέροντα της σε αυτά που γνωρίζει καλύτερα και ορίζει το καταστατικό της και να παύσει να ασχολείται με θέματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής μιας χώρας όπως η Ελλάδα, που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές εθνικής ασφάλειας και εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από εισαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου και έχει κάθε λόγο να θέλει να αναπτύξει σε εγχώρια κοιτάσματα.

Και ασφαλώς ούτε η Ισπανία (που ως γνωστό αποτελεί στενό σύμμαχο και προμηθευτή πολεμικού υλικού της Τουρκίας) και πολλώ μάλλον η WWF, θα προστρέξουν να υπερασπίσουν τα εθνικά μας δίκαια ή να μάς εξασφαλίσουν τις απαραίτητες ενεργειακές πρώτες ύλες που είναι τόσο απαραίτητες για την λειτουργία της οικονομίας μας σε περίπτωση στρατιωτικής σύρραξης με την γείτονα Τουρκία.


ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΟΤΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ...

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...?
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ...?

ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ
ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ...

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΜΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ 
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ  ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΟΥ... 


Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ...

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ...
ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ  Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ 
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ...



ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ !
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 
ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "FAKE" ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ 
ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ !
ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ;;;; 
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΔΡΟΜΟΣ !


Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΕΧΙΑ Ή ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...
ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΝ ΑΦΓΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

.................................................


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 


ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?



Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:



ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια