ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ...Salas Group S.A. και ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Σάπια κρέατα «μοιράζει» η Περιφέρεια Αττικής σε άπορες οικογένειες...


Σάπια κρέατα, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, μοίρασε η Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ)!
Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία μετά από μήνυση πολιτών, την οποία χειρίζεται το ΑΤ Σαλαμίνας υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Η ποσότητα του κρέατος που προερχόταν από την Ολλανδία (περίπου 8 τόνοι βόειου και χοιρινού) διανεμήθηκε σε άπορες οικογένειες της Σαλαμίνας στις 18 και 19 Φεβρουαρίου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας. Τη δεύτερη μέρα μάλιστα παρευρισκόταν κατά τη διανομή και κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής (Επιτροπή Παραλαβής Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς και Νήσων).

Το κρέας βρισκόταν σε φορτηγό ψυγείο της εταιρείας Salas Group S.A, η οποία συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής και στην ιστοσελίδα της εμφανίζεται ως «ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο τροφίμων» με κύριο σκοπό «να παρέχει και να διασφαλίζει την ποιότητα στους πελάτες της»…
Ήταν σάπια

Ωστόσο, όταν οικογένειες απόρων άνοιξαν συσκευασίες του κρέατος για να μαγειρέψουν, αντιλήφθηκαν μια έντονη δυσοσμία και άρχισαν να ανταλλάσουν μηνύματα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία μάλιστα από τις οικογένειες κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Σαλαμίνας και έτσι ενημερώθηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να επιστρέψουν οι δικαιούχοι την ποσότητα του κρέατος που είχαν παραλάβει από την Salas Group S.A.

Πράγματι, επιστράφηκαν περίπου 200 κιλά κρέατος τα οποία στις 2 Μαρτίου έλεγξε κλιμάκιο του ΕΦΕΤ που επισκέφθηκε το νησί. Σύμφωνα με το υπηρεσιακό σημείωμα των ελεγκτών, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του newsbreak.gr, ολόκληρη η ποσότητα του κρέατος – αν και βρισκόταν στην κατάψυξη – παρουσίαζε «αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτήρων τους (έντονη δυσοσμία και αλλοίωση χρώματος)», ενώ μετά από εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε μεγάλος αριθμός «εντεροβακτηριοειδών βακτηριδίων» που το καθιστούν ως «μη ασφαλές – ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση»…

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τη δικηγόρο Μαρούσκα Σπυράκη, η οποία επιβεβαίωσε την υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου βάσει της οποίας έχουν ήδη καταθέσει μάρτυρες στο ΑΤ Σαλαμίνας το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Ο Πατούλης και η Salas Group S.A.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει επικριτικά δημοσιεύματα για τον τρόπο με τον οποίο η Περιφέρεια Αττικής ανέθεσε την υλοποίηση του προγράμματος ΤΕΒΑ στην εταιρεία Salas Group S.A. και τις παρεμβάσεις κατά τη διαγωνιστική διαδικασία.

Ο κ. Πατούλης είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα υποστηρίζοντας, ότι ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες με σκοπό τη διασφάλιση «της υψηλής ποιότητας των γευμάτων» και ότι η εν λόγω εταιρεία θα ελέγχεται «εξονυχιστικά» για την τήρηση υψηλών ποιοτικών standards!


ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ...ΗΜΕΤΕΡΟΙ ?
ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ?
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ...?
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ...!
ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΟΙ,  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ...?

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ ΚΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ¨ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ...
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. 

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ! 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ !



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

.................................................


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?



Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια