ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...

Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
ΚΑΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ  Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ...!


ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ SUCCESS STORY: ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 200% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ !!!


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ” ΗΤΑΝ Η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ + ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...

Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Τώρα έρχεται και το “κερασάκι στην τούρτα”... η αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων μέσω του Νέου Πτωχευτικού !!!

Αυξήθηκε κατά 6,9 δισ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2020, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και έπεται συνέχεια…

Ξεπέρασε το 200% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος της χώρας, λόγω του αυξημένου δανεισμού με ομόλογα και έντοκα γραμμάτια, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι αυξημένες δαπάνες του προϋπολογισμού, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης της οικονομίας λόγω της πανδημίας.

Έτσι η Ελλάδα γίνεται η δεύτερη χώρα μετά την Ιαπωνία, που θα έχει χρέος υπερδιπλάσιο του ΑΕΠ της, με τη διαφορά ότι το ιαπωνικό δημόσιο χρέος είναι εσωτερικό.

Η εκτίναξη του χρέους, σε επίπεδα πάνω από το 200% του ΑΕΠ, οφείλεται τόσο στην αύξηση του δανεισμού όσο και στη μείωση του ύψους του ΑΕΠ, λόγω της βαθιάς ύφεσης που καταγράφει ήδη η οικονομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το ύψος του ακαθάριστου δημόσιου χρέους, στο τέλος του περασμένου Ιουνίου ανήλθε στο ποσό των 362,87 δισ. ευρώ, από 356,02 δισ. ευρώ, που ήταν τον Δεκέμβριο του 2019. Προκύπτει δηλαδή αύξηση της τάξης των 6,9 δισ. ευρώ σε ένα εξάμηνο και οφείλεται στις εκδόσεις των ομολόγων και εντόκων γραμματίων που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην ίδια περίοδο.

Από τα αναλυτικά στοιχεία του ΓΛΚ, προκύπτει πως, η αύξηση του δημοσίου χρέους, προήλθε από τις εκδόσεις ομολόγων η ονομαστική αξία των οποίων στο εξάμηνο, ήταν 11,27 δισ. ευρώ, ενώ οι εξοφλήσεις αντίστοιχων τίτλων που έληξαν ήταν 5,17 δισ. ευρώ με αποτέλεσμα το χρέος να αυξηθεί κατά 6,1 δισ. ευρώ.

Επίσης κατά 192 εκατ. ευρώ αυξήθηκε το χρέος από τις εκδόσεις εντόκων γραμματίων, ενώ κατά 571 εκατ. ευρώ αυξήθηκε το υπόλοιπο των δανείων.

Το χρέος Γενικής Κυβέρνησης

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν στο ακαθάριστο δημόσιο χρέος ή χρέος Κεντρικής Διοίκησης, το οποίο διαφέρει από το χρέος Γενικής Κυβέρνησης, το οποίο αποτελεί τον δείκτη παρακολούθησης των επιδόσεων των κρατών.

Σύμφωνα με τον ορισμό της Eurostat, από το συνολικό ακαθάριστο χρέος αφαιρούνται:

  • = Τα κρατικά ομόλογα που κατέχουν ασφαλιστικά ταμεία και οι ΟΤΑ και άλλοι δημόσιοι φορείς, το αποκαλούμενο ενδοκυβερνητικό χρέος, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 14 δισ. ευρώ.
    = Τα κέρματα και οι επενδύσεις σε κρατικά ομόλογα των νομικών προσώπων, το ύψος των οποίων ανέρχεται σε 7,2 δισ. ευρώ.

Συνολικά δηλαδή, από το συνολικό χρέος αφαιρούνται περίπου 21 δισ. ευρώ, οπότε το χρέος Γενικής Κυβέρνησης διαμορφώνεται σε 342 δισ. ευρώ, στο τέλος του Ιουνίου.

Πώς φτάνει το χρέος στο 200% του ΑΕΠ

Με βάση σενάρια για το μέγεθος της ύφεσης της οικονομίας, που κυμαίνονται στο 8 – 12% το ύψος του ΑΕΠ θα υποχωρήσει στο επίπεδο των 170 δισ. ευρώ, από τα 187,46 δισ. ευρώ που διαμορφώθηκε το 2019.

Στην περίπτωση που το ακαθάριστο δημόσιο χρέος παραμείνει στο τέλος του 2020 στο επίπεδο των 362,87 δισ. ευρώ, ως ποσοστό του ΑΕΠ θα διαμορφωθεί στο 213,5% του ΑΕΠ.

Αντίστοιχα, το χρέος Γενικής Κυβέρνησης, διαμορφώνεται στο 201,2% του ΑΕΠ, υπό την προϋπόθεση ότι το χρέος θα παραμείνει στο 342 δις. ευρώ, και το ΑΕΠ θα υποχωρήσει στα 170 δισ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομικών, με την αναθεώρηση του Προγράμματος Σταθερότητας τον περασμένο Απρίλιο, αναπροσάρμοσε τους στόχους για την εξέλιξη όλων μεγεθών της οικονομίας όπως και του χρέους. Στο πλαίσιο αυτό, ο στόχος για το ύψος του χρέους Γενικής Κυβέρνησης είναι να διαμορφωθεί σε 337 δισ. ευρώ το 2020, (από 331,1 δισ. ευρώ, το 2019) και στο 188,8% του ΑΕΠ. Βέβαια, μετά την αναθεώρηση οι εξελίξεις στην οικονομία είναι δραματικές, καθώς ο τουρισμός βούλιαξε ενώ ο κρατικός προϋπολογισμός παρουσιάζει έλλειμμα ύψους 11,7 δισ. ευρώ, στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου.

Οι δυσκολίες είναι ακόμα μπροστά μας, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί στους επόμενους μήνες η πορεία υλοποίησης του προϋπολογισμού. Αντίθετα οι προβλέψεις είναι ιδιαίτερα αρνητικές και ο νέος δανεισμός θα είναι αναπόφευκτος ή θα χρησιμοποιηθούν τα ταμειακά αποθέματα που έχουν σχηματιστεί από το 2018.




ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ...

ΕΝΑ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...

ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ Η ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ
ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ
ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

ΔΙΗΝΕΚΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ.
ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ...



Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ
ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ
ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ 1827 ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ
ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ",
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"
ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ



ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΦΕΡΕΙ...

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

.................................................


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια