ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Υγειονομική βόμβα από «επενδυτές»...

Από το “λιάζονται” του 2015 

στο “επιχειρείν” του 2021

Ποιοι και με ποια κίνητρα καλύπτουν αυτό το πανηγύρι μαύρου χρήματος;

Υγειονομική βόμβα από «επενδυτές» που δεν έχουν μεν την άδεια του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά έχουν την «ανοχή» του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Χρήστου Τεντόμα, ταλαιπωρεί τους κατοίκους μιας περιοχής-φιλέτο της Αθήνας, που κάθε μέρα υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο. Θυμίζοντας κάτι αμερικάνικες ταινίες 40 χρόνια πριν, όπου υποβάθμιζαν επίτηδες συγκεκριμένες συνοικίες, για να θησαυρίσουν κάποιοι που είχαν αγοράσει φτηνά φιλέτα στις συγκεκριμένες περιοχές.

Η ακριβής τοποθεσία του οικοπέδου και οι απίστευτες καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη!

Καθημερινή αγωνία, λοιπόν, και Γολγοθάς στα χρόνια της πανδημίας έχει γίνει για τους κατοίκους της Ακαδημίας Πλάτωνος η «επιχειρηματική δράση» Ρομά και αλλοδαπών που έχουν δημιουργήσει μία υγειονομική βόμβα δίπλα στα σπίτια τους και μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, σε οικόπεδο το οποίο «γνωρίζει πολύ καλά» ο προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, κ. Χρήστος Τεντόμας.

Εστία μόλυνσης αλλά και γιάφκα παρανομίας

Από το “λιάζονται” του 2015 στο “επιχειρείν” του 2021, κάτοικοι και νόμιμοι επιχειρηματίες βρίσκονται σε απόγνωση από τους χιλιάδες αλλοδαπούς που παράνομα κλέβουν τους μπλε κάδους ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων (στην καλύτερη περίπτωση) και πωλούν τα υλικά σε μάντρες και αποθήκες της περιοχής. Καρότσια και τρίκυκλα πηγαινοέρχονται ασταμάτητα, ενώ η μπίζνα αποφέρει ιλιγγιώδη ποσά για τους εμπλεκομένους.

Ένας από τους σταθμούς αποθήκευσης, διαλογής και μεταφόρτωσης των κλεμμένων υλικών είναι, σύμφωνα με κατοίκους, και οικόπεδο ιδιοκτησίας κορυφαίου στελέχους του Δήμου. Εκεί μάλιστα, έχει στηθεί και πρόχειρος καταυλισμός-υγειονομική βόμβα, δίχως νερό και τουαλέτες, όπου κατασκηνώνουν και κοιμούνται αλλοδαποί που μαζεύουν και εμπορεύονται ανακυκλώσιμα υλικά, λίγα μόλις μέτρα από το 9ο ΕΠΑΛ, αλλά και το Μουσικό Σχολείο Αθήνας.

Η κυβέρνηση δείχνει να χάνει τον έλεγχο στην δραστηριότητα όλων αυτών των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται χωρίς να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα ενάντια στην πανδημία – μέτρα που η κυβέρνηση ζητά  να τηρούν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Ο Δήμος όμως φαίνεται να πάει το πράγμα ένα επίπεδο παραπέρα, συμμετέχοντας στην ίδια την παρανομία και την υποβάθμιση της περιοχής δια των πράξεων ή των παραλείψεων του ίδιου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Επενδυτές» σε δράση

Γιατί, άραγε, δεν έχει κάνει τίποτα ώστε να πάψει η κατάληψη στην συγκεκριμένη ιδιοκτησία ο παντοδύναμος κος Τεντόμας; Δεν μπορεί ή δεν θέλει, να αδειάσει το συγκεκριμένο οικόπεδο-φιλέτο;

Απολύτως ανενόχλητες, άλλωστε, λειτουργούν δίπλα από το συγκεκριμένο οικόπεδο παράνομες αποθήκες συγκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών δίπλα στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Κηφισού.
Ο γενικός γραμματέας ανακύκλωσης μπορεί να πετά άνετα “χαρταετούς” που είναι και η ειδικότητα του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για ποιο λόγο ανέχεται αυτήν την κατάσταση και μάλιστα στην συγκεκριμένη ιδιοκτησία;

Ο συγκεκριμένος κύριος με την στάση του έχει δώσει δικαιώματα και έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του όλους τους φορολογούμενους πολίτες της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ίσως ότι, ενώ μεγάλωσε στην περιοχή, τα τελευταία χρόνια ζει σε άλλο δήμο των βορείων προαστίων (σαν άλλος Καμίνης) του δίνει άλλον άερα…

Ίσως, όπως έντονα ακούγεται στην περιοχή, ο εκλεκτός της Ντόρας Μπακογιάννη, Χρήστος Τεντόμας, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να κατεβάσει στις επόμενες εκλογές υποψήφιο στην Α Αθήνας  (να τον χαίρεται), να έχει κάποιο συμφέρον από το να μένει η γειτονιά σε ομηρία. Ίσως οι απαντήσεις να βρίσκονται στο ποιος έχει αγοράσει τα τελευταία χρόνια πάνω από εκατό διαμερίσματα στην περιοχή και τώρα περιμένει…

Όλοι οι πολίτες με μια φωνή ζητούν να βρεθεί λύση στην υγειονομική βόμβα που υποβόσκει δίπλα στα σπίτια τους και να πάψει η παραοικονομία και η εγκληματικότητα που αυτή φέρνει. Οργισμένοι, καταδικάζουν συμπεριφορές ανθρώπων που τους θυμούνται κάθε 4 χρόνια για 40 μέρες, όσο διαρκεί η προεκλογική περίοδος.

Η αποθήκη που φυλάσσονται τα κλοπιμαία

«Μπακογιάννηδες, Τεντόμες και Μητσοτάκηδες μην τολμήσουν να ξαναζητήσουν ψήφο σ´αυτές τις γειτονιές. Τα «κίνητρα» για να κάνουν κάποιοι τα στραβά μάτια σε όλο αυτό που γίνεται πέφτουν σύννεφο. Όλοι το ξέρουμε,» μας λέει η κα Ιωάννα Κ., κάτοικος Ακαδημίας Πλάτωνος, κατά την αυτοψία που κάναμε στην περιοχή.

Μια ερώτηση αιωρείται στον αέρα:
Ποιοι και με ποια κίνητρα καλύπτουν αυτό το πανηγύρι μαύρου χρήματος;

ΠΗΓΗ

ΕΝΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΒΙΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

 
 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ : ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

 
ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ...
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΝΕΡΟΥ - ΡΕΥΜΑΤΟΣ), ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ...

ΠΟΙΑ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...?
ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ...?
ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...?
ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ...?
ΠΟΙΑ Η ΥΓΕΙΑ...?
ΠΟΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ...?

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ...


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
 ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ...






 
 ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Η ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΚΑΘΕ ΤΙ  ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΤΗΝ  ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ

 



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...




ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια