ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΛΕΙΣΙΜΟ - ΠΡΟΣΤΙΜΟ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ...!

Απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρηματία στο Ναύπλιο: Του έκλεισαν το μαγαζί και του φόρτωσαν πρόστιμο λόγω κορωνοιού!



Σχεδόν 500 αυτοκτονίες στην Ελλάδα - Μεγάλα τα ποσοστά στους άνω ...


Ένας επιχειρηματίας στο Ναύπλιο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας του «λουκέτου» αλλά και του εξοντωτικού πρόστιμου που του επέβαλαν.


Την ώρα που η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» βλέπουν αριθμούς και αποφασίζουν, πολλοί είναι οι πολίτες που οδηγούνται στη φτώχεια εξαιτίας των μέτρων. 


Η αστυνομία διαπίστωσε πως σε ένα μαγαζί στο Ναύπλιο υπήρχαν παραπάνω άτομα από το επιτρεπτό όριο, αποτέλεσμα; Να του επιβάλει εξοντωτικό πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ, αλλά και να του κλείσει το μαγαζί. 

Ο επιχειρηματίας πάνω στην απόγνωση στην οποία τον οδήγησαν οι βαριές ποινές προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας στη θάλασσα. 

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ανεσύρθει σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από την θάλασσα.

Σύμφωνα με το argolidatv.gr στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΡΟΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 90% ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΝΟΙΚΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΗ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ...

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"  ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ...
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ...
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ...
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ...






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια