ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...

Τι γίνεται γιατί χαλάρωσαν
 η αστυνομία και ο στρατός;

«SOS» εκπέμπουν οι κάτοικοι στον Έβρο, καθώς βλέπουν όλο και περισσότερους παράνομους μετανάστες να περνούν τα σύνορα από την Τουρκία.

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στον Έβρο: Κατακλύζουν τα σύνορα ξανά οι αλλοδαποί -Φτάνουν μέχρι στα σπίτια τους!




«Πάγωσε» σήμερα τα ξημερώματα κάτοικος του χωριού Δίλοφος Τριγώνου στην περιοχή του δήμου Ορεστιάδας, όταν αλλοδαποί που μόλις είχαν περάσει από την Τουρκία στον Έβρο, του χτύπησαν έντονα την πόρτα.

Όπως καταγγέλει ο Σάκης Τσομπανίδης, στην κοινοποίηση θέματος του Evros-news.gr στην σελίδα “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ”, είναι η τρίτη φορά που του συμβαίνει αυτό τους τελευταίους δύο μήνες:

«Σήμερα τρεις η ώρα ξημερώματα παράνομοι μετανάστες στο Δίλοφο, μου χτύπησαν την πόρτα για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες! Τι γίνεται γιατί χαλάρωσαν η αστυνομία και ο στρατός;»

Ο Δίλοφος είναι αν μικρό χωριό ακριβώς πάνω στα ελληνοτουρκικά αλλά και ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ελάχιστα μέτρα από τον ποταμό Έβρο. Εκτός του Σάκη Τσομπανίδη μένουν σε αυτό ελάχιστοι κάτοικοι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι.

Τώρα το καλοκαίρι που τα νερά του ποταμού Έβρου έχουν υποχωρήσει πάρα πολύ, μπορεί κάποιος να περάσει εύκολα με τα πόδια από την τουρκική πλευρά στην Ελλάδα.



Κι αυτό φυσικά το εκμεταλλεύονται οι διακινητές από τις δυο πλευρές του ποταμού και περνούν τους αλλοδαπούς πάσης εθνικότητας στη χώρα μας.

ΠΗΓΗ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...

ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ...


ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

1 ΤΡΙΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ...?

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 6,83% ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΛΑΔΗ 93,17% ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΑΔΕ(ΒΛΕΠΕ Ν.4387/16) ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ; Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ...















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια