ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΣΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...?

Όπου αλλοδαπός και... κορωνοϊός - Οι γειτονιές 

παράνομων και νόμιμων αλλοδαπών 

το επίκεντρο της επιδημίας!


Στις περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλοδαπών (νόμιμων & παράνομων) εντοπίζεται και η μεγαλύτερη συγκέντρωση κορωνοϊού και συγκεκριμένα στις περιοχές των Πατησίων, της Κυψέλης και στο Μοναστηράκι.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση κυνηγάει με μανία και τιμωρεί τους Έλληνες πολίτες κλείνοντάς τους τα μαγαζιά, επιβάλλοντάς τους εξοντωτικά πρόστιμα και συλλαμβάνοντάς τους, ενώ αφήνει τους αλλοδαπούς ανενόχλητους να κάνουν μέχρι και πορείες!

Μάλιστα πρόσφατη έρευνα στην Αθήνα έδειξε ότι ο μέσος όρος της ηλικίας των κρουσμάτων είναι κάτω από 30 επιβεβαιώνοντας έτσι πως τα περισσότερα αφορούν αλλοδαπούς μικρής ηλικίας που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές.

Στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα δυτικά προάστια εντοπίζεται η μεγαλύτερη συγκέντρωση κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα οι περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλοδαπών όπως η Πατησίων, η πλατεία Κυψέλης και το Μοναστηράκι εμφανίζονται ως «κόκκινες» γειτονιές.

Στα κόκκινα, όμως, και περιοχές στα δυτικά, με τους επιστήμονες να προβληματίζονται ιδιαίτερα για Περιστέρι, Πετρούπολη και Ιλιον, καθώς παρουσιάζουν αυξημένα κρούσματα τα τελευταία 24ωρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν rapid tests στο κέντρο του δήμου Περιστερίου και μέσα σε 48 ώρες εντόπισαν συνολικά 78 κρούσματα με μέσο όρο ηλικίας τα 31 έτη.


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ...?
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΚΗΨΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ...


«Βροχή» τα πρόστιμα σε πολίτες 
που δεν φορούσαν μάσκα...


Σε 4 ανήλθαν οι παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, σε 200 για μετακίνηση σε απαγορευμένες ώρες και σε 1.357 για μη χρήση μάσκας, κατά τη διάρκεια 44.279 ελέγχων που πραγματοποίησε συνολικά η ΕΛΑΣ, χθες, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού.

Για τις 200 παραβάσεις μετακίνησης, από τις 00:30 έως τις 5:00, επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, 146 στην Αττική, 39 στη Θεσσαλονίκη, 5 στην Κεντρική Μακεδονία, 4 στην Ήπειρο, 2 στη Θεσσαλία, 2 στη Στερεά Ελλάδα και 2 στη Δυτική Μακεδονία.

Όσον αφορά τις 1.357 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης, επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, 720 στην Αττική, 174 στη Θεσσαλονίκη, 94 στη Στερεά Ελλάδα, 60 στη Θεσσαλία, 56 στα Ιόνια Νησιά, 54 στην Κεντρική Μακεδονία, 41 στην Κρήτη, 28 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 28 στην Πελοπόννησο, 26 στη Δυτική Μακεδονία, 25 στο Βόρειο Αιγαίο, 20 στη Δυτική Ελλάδα, 17 στην Ήπειρο και 14 στο Νότιο Αιγαίο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι περιοχές στην Αττική με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού

Περιστέρι, Πετρούπολη και Ίλιον ανησυχούν περισσότερα τους επιστήμονες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχουν τα περισσότερα κρούσματα.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και σε γειτονιές στον δήμο Αθηναίων. «Κόκκινες γειτονιές» είναι η Πατησίων, η πλατεία Κυψέλης και το Μοναστηράκι.


ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ... 



"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...



Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ...



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr

 ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

 ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια