ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΤΑ 370 δισ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 224% του ΑΕΠ..!

Το ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 129% του ΑΕΠ το 2010 ΗΘΕΛΕ 
ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΓΙΑ Το ΤΩΡΙΝΟ 224% ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΤΙ...?



Μία έκθεση σοκ των Unicredit και Bank of New York Mellon δείχνουν ότι πλέον τα χρέος της Ελλάδας εξαιτίας των lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση, πλησιάζει τα 400 δισ. ευρώ και θα χρειαστούν χρόνια σκληρής λιτότητας, καθώς η ΕΕ δεν πρόκειται να βάλει πλάτη.

Συγκεκριμένη η έκθεση των δύο τραπεζικών κολοσσών αναφέρει πως το χρέος της Ελλάδας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 370 δισ. και στο 224% του ΑΕΠ, μετά τις αποτυχημένες πολιτικές της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων οι οποίοι «τελείωσαν» ίσως οριστικά την χώρα.



Όπως αναφέρει έκθεση, η Ελλάδα αποτελεί μια ειδική περίπτωση γιατί εισήλθε στην κρίση της πανδημίας τελείως απροετοίμαστη όχι με επιδημιολογικούς όρους αλλά οικονομικούς.

Η Ελλάδα μη έχοντας τα απαραίτητα κεφάλαια δανείζεται δημιουργώντας το παραπάνω τραγικό και σαφώς μη βιώσιμο σκηνικό.

Μάλιστα αναφέρουν πως το δημοσιονομικό έλλειμμα στην πράξη φθάνει τα 27 δισ. και όχι 23 δισ. ευρώ κι αναμένεται να εκτοξευθεί στα 30 δισ., αφού το σκληρό lockdown που θα επιβάλει σήμερα η κυβέρνηση θα κοστίσει άλλα 3 δισ. στην ελληνική οικονομία.

Η εικόνα της ελληνικής οικονομίας έχει επιδεινωθεί οριζόντια και θα απαιτηθεί μια περίοδος σκληρότατης πολυετούς λιτότητας, ενώ τα κεφάλαια από το Ταμείο Ανάκαμψης και των ευρωπαϊκό προϋπολογισμό θα είναι «ψίχουλα» και με όρους.

Χαρακτηριστικό είναι πως το 2010 η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια με χρεός 126%, κάτι που σημαίνει πως αυτό που έρχεται ίσως κάνει την προηγούμενη δεκαετία να μοιάζει με «όνειρο», όλα φυσικά με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της επιτροπής λοιμωξιολόγων.


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 129% ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 400 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 224% ΤΟΥ ΑΕΠ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ...?
ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ...?

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ





ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 


ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?



ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ...?
ΤΑ ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ...?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ...?

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:



ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια