ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η Διαφθορά στην Ελλάδα
 
Η διαφθορά αποτελεί ένα διαχρονικό φαινόμενο στη χώρα μας, καθώς από νωρίς αναπτύχθηκαν πρακτικές διαφθοράς και κακοδιοίκησης, οι οποίες εξελίχθηκαν με ταχύτερο τρόπο από ό,τι γινόταν με τα μέσα και τους θεσμούς αντιμετώπισής τους. • Η κοινωνία σε μεγάλο βαθμό ανέχθηκε αυτά τα φαινόμενα, τα οποία απέκτησαν έναν ιδιότυπο χαρακτήρα «κανονικότητας». • Το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης πριν από περίπου μια δεκαετία αποτέλεσε καταλύτη εξελίξεων στο «μέτωπο» αντιμετώπισης της διαφθοράς. • Αναλήφθηκαν πρωτοβουλίες για τη σύνθεση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου αντιμετώπισης της διαφθοράς.


ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

• Μεγάλη διαφθορά: Αναφέρεται σε πολιτικούς και ανώτερους δημόσιους υπαλλήλους και συνήθως συνδέεται με πολυεθνικές εταιρείες ή μεγάλες εγχώριες, το οργανωμένο έγκλημα, την αγορά όπλων, την κυκλοφορία φαρμάκων κ.α. Ταυτίζεται με την πολιτική διαφθορά. • Μικρή διαφθορά: Περιλαμβάνει κατώτερους δημόσιους υπαλλήλους με μικρούς μισθούς(υγεία, αστυνομία, δικαιοσύνη, παιδεία). Ταυτίζεται με τη γραφειοκρατική διαφθορά.

ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Η διαφθορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη µε την έννοια της κακοδιοίκησης, η οποία πραγματώνεται όταν ένα δηµόσιο όργανο παραλείπει να ενεργήσει σύµφωνα µε το νοµικό πλαίσιο ή µε την αρχή που το δεσμεύει. • Τροφοδοτείται, λοιπόν, το εν προκειµένω φαινόμενο, και αναπαράγεται µέσα από την κακοδιοίκηση αλλά και την αδιαφάνεια των κρατικών λειτουργιών, ενώ και τα δύο αυτά παθογόνα φαινόμενα της πολιτείας µας συνεπάγονται, την καταστρατήγηση της αρχής του κράτους δικαίου (µετατρέποντάς το σε κράτος διαφθοράς;), την παραβίαση των αρχών της νοµιµότητας, της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης, καθώς και των υπολοίπων αρχών, που διέπουν τη λειτουργία της διοικητικής δράσης.

ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 

• Η πολιτική ιστορία της χώρας µας, οι µονοπωλιακές δοµές του κράτους και η επέκταση της δραστηριότητας του, η αναχρονιστική, αντιφατική και πολυκατακερµατισµένη νοµοθεσία, µε τις ελλείψεις, παραλείψεις και αυτοακυρωτικές διατάξεις, η γραφειοκρατία και οι περίπλοκες διαδικασίες, η πλημμελής λειτουργία µεγάλου τµήµατος του ελεγκτικού µηχανισµού, ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα του ανθρώπινου δυναµικού και σαφώς, η έλλειψη διοικητικής κουλτούρας, καθώς και η ίδια η κοινωνική ανοχή-άρα και συνενοχή-, δημιουργούν τις απαραίτητες νοσηρές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και επώαση της διαφθοράς και της κακοδιοίκησης στη χώρα µας.

Η έκταση δε των φαινομένων της διαφθοράς και της κακοδιοίκησης έχει λάβει ιδιαίτερα µεγάλες διαστάσεις και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο αντίκτυπος των δύο φαινομένων µεσο-µακροπρόθεσµα είναι σηµαντικός, καθώς συντελεί στη µείωση της ποιότητας των παρεχόµενων κρατικών υπηρεσιών, στην αναποτελεσµατική λειτουργία του κρατικού µηχανισµού, στην καταστρατήγηση της αρχής της νοµιµότητας και όλων των αρχών που διέπουν τη λειτουργία της διοικητικής δράσης στα δηµοκρατικά πολιτεύµατα, την πολιτική αστάθεια και την αρχών και αξιών του δηµοκρατικού πολιτεύµατος. 
• Φαινόμενα πολύπλοκα και πολύµορφα, όπως η διαφθορά και η κακοδιοίκηση, αντιμετωπίζονται µε µέτρα που πρέπει να έχουν τρεις στόχους, την πρόληψη, την καταστολή και την εκπαίδευση, µε άλλες λέξεις την καλλιέργεια κοινωνικής παιδείας.


ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ...

ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ 5 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2001 , ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ 10 ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΗ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΙΣ 4-9-2015 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199. 
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ , ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ- ΕΝΤΟΛΗ- ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.


Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...


ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ,
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ! 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ !



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

.................................................


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?



Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια