ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ... ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

Οι πύλες της Κολάσεως στο Ερυθρός Σταυρός: «Eίδα τη γυναίκα μου να ξεψυχά από καρκίνο και εγώ κόλλησα κορωνοϊό από τα ελλιπή μέτρα»...!


Συνθήκες που δεν θυμίζουν σε τίποτα ένα ευνομούμενο ευρωπαϊκό κράτος, αλλά παραπέμπουν περισσότερο σε υπανάπτυκτες χώρες, όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το ευ θνήσκειν δεν έχουν καμία απολύτως αξία, καταγγέλλει μέσω της «Espresso» ο Σωτήρης Τσουμάνης, που είδε στις 18 Ιανουαρίου τη σύζυγό του να ξεψυχά στους αφιλόξενους θαλάμους του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Από την Κέλλυ Φαναριώτη

Το σκληρό και αδυσώπητο πρόσωπο του «αναβαθμισμένου» συστήματος υγείας συνθέτουν σοροί στοιβαγμένες για ώρες δίπλα σε ασθενείς, περιστέρια να τρώνε το φαγητό από τους δίσκους ασυνόδευτων αρρώστων και άνθρωποι να μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα στους θαλάμους των καρκινοπαθών εν μέσω πανδημίας. «Η σύζυγός μου πέθανε πάνω σε πλαστικά υποσέντονα που αγόρασα εγώ ο ίδιος από το σούπερ μάρκετ, διότι το νοσοκομείο δεν είχε ούτε ένα σεντόνι. Οταν το κρεβάτι της γέμισε αίματα, απευθύνθηκα στην προϊσταμένη ζητώντας ένα καθαρό σεντόνι. Με οδήγησε στην ιματιοθήκη του νοσοκομείου για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ότι ήταν παντελώς άδεια!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ματωμένα πλαστικά υποσέντονα που αγόρασε ο ίδιος από το σούπερ μάρκετ διότι η ιματιοθήκη του νοσοκομείου ήταν εντελώς άδεια. Η σύζυγός του πέθανε επάνω σε αυτά...

Διαμαρτυρία

Οπως εξηγεί, η σύζυγός του εισήχθη στο νοσοκομείο ούσα στο τελευταίο στάδιο καρκίνου και νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική, δίπλα σε ασθενείς με νευρολογικά και ενδοκρινολογικά προβλήματα. «Η έλλειψη οργάνωσης που επικρατούσε ήταν άνευ προηγουμένου. Δεν είχαν ούτε αλουμινόνερο για να φροντίσουν το μαυρισμένο χέρι της. Μετά από δική μου διαμαρτυρία, τη μετέφεραν στην Παθολογική Κλινική όπου δεν υπήρχε εξειδικευμένο προσωπικό. Ωσπου να φύγει από τη ζωή η σύζυγός μου, δεν είδα ούτε έναν επιμελητή Α΄ ή Β΄, ήταν όλοι ειδικευόμενοι και αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες ασθενών που βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο καρκίνου» καταγγέλλει.

Το μαυρισμένο χέρι της συζύγου του, για το οποίο το νοσοκομείο ΔΕΝ διέθετε αλουμινόνερο και το αγόρασε ο ίδιος από το φαρμακείο...
Σαν να μην έφτανε η κορύφωση του πόνου και της οργής με τον χαμό της συζύγου του, ο κ. Τσουμάνης κόλλησε κορωνοϊό με την… ευγενική χορηγία του Εθνικού Συστήματος Υγείας! Οπως λέει, είναι απόλυτα βέβαιος πως κόλλησε τον ιό μέσα στο νοσοκομείο, καθώς δεν τηρούνταν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα ατομικής προστασίας. «Δεν μας θερμομετρούσε κανείς στην είσοδο. Στους θαλάμους ευπαθών ομάδων έμπαιναν ανεξέλεγκτα διάφοροι άνθρωποι που πουλούσαν υπηρεσίες, όπως 24ωρη φύλαξη ασθενών και ιδιωτικά ασθενοφόρα. Οι αποστάσεις μεταξύ ασθενών ήταν ένα μέτρο, ενώ μειώνονταν ακόμη περισσότερο στις περιπτώσεις που υπήρχαν και συνοδοί. Οταν εισήχθη η γυναίκα μου στο νοσοκομείο, όχι μόνο δεν της έκαναν τεστ για κορωνοϊό, αλλά ούτε καν ζήτησαν το αποτέλεσμα του τεστ που είχε κάνει με δική της πρωτοβουλία σε ιδιωτικό κέντρο! Αντιλαμβάνεστε πόσο επικίνδυνα και ανεύθυνα είναι όλα αυτά και μάλιστα σε καιρό πανδημίας;» διερωτάται.

Επιστολή διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο


Οταν η αγαπημένη του σύζυγος έφυγε από τη ζωή, ο κ. Τσουμάνης αποφάσισε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση του νοσοκομείου προκειμένου, όπως λέει, να μη βιώσει κανείς άλλος το ίδιο αναξιοπρεπές τέλος με εκείνη.

«Την Παρασκευή 15-1, στο δωμάτιο 402 της Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ, στο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, Ρομά ασθενής με σοβαρό πρόβλημα πνευμονίας αρνήθηκε να νοσηλευτεί, υπέγραψε και έφυγε λέγοντας ότι, αν είναι να πεθάνει, είναι καλλίτερα να πεθάνει στην παράγκα της, παρά στο κατ’ επίφαση Νοσοκομείο σας. Αν και η κατάσταση της υγείας της συζύγου μου ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη, προτιμώντας να πεθάνει με αξιοπρέπεια κάπου αλλού παρά από νοσοκομειακές λοιμώξεις, ζήτησα να υπογράψω και να φύγουμε. Δυστυχώς δεν πρόφτασα, γιατί σε λίγες ώρες ήρθε το μοιραίο σε ένα περιβάλλον αναξιοπρεπές» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του και κατέληγε: «Ευτυχώς, η σύζυγός μου έφυγε νωρίς! Ας σώσουμε τους άλλους απελπισμένους…Χωρίς εκτίμηση, στη διοίκηση του Νοσοκομείου, που διαβάζει αυτή την κραυγή μου, καθισμένος (η) στην αναπαυτική πολυθρόνα του (της)».

Η Απάντηση της διοικήτριας...

πως λέει, η διοικήτρια του νοσοκομείου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε μαζί του μετά την επιστολή αρκέστηκε να του απαντήσει πως θα έπρεπε να πάρει απευθείας την… ίδια τηλέφωνο, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες νοσηλείας της συζύγου του! «Δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι δεν ζητούσα προσωπική χάρη, καθότι η γυναίκα μου είχε ξεψυχήσει. Αδυνατούσε να καταλάβει πως το πρόβλημα ήταν ο τρόπος λειτουργίας του νοσοκομείου» καταλήγει με πικρία.


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΡΙΑ. 1) ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 2) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΡΑΝΤZΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. 3) ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΗΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΑΡΑΚΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ Α ΑΡ. ΦΥΛΟΥ . 209/19-12-2019. ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2020, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ 679,1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΜΟΝΟ 3,86 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,524% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ! Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 49 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΚΤΩ (8) ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ, ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.



ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ 
ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ 
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...?

«Είμαστε στην κορύφωση του κύματος. Την Πέμπτη ενημερώνουμε ότι θα ξεκινήσουμε εφημερία με ελάχιστα κρεβάτια. Είμαστε στο μηδέν. Κάθε εφημερία θα μας “τρώει” και μία κλινική; Δεν θα αντέξει το σύστημα. Εκπέμπουμε SOS για την εφημερία, θέλουμε βοήθεια από άλλα νοσοκομεία την Πέμπτη που έχουμε ξανά εφημερία» είπε.

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...

ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ...

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ! 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ !



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

.................................................


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?



Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια