ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...

Ηρεμήστε, η Ορθόδοξη Εκκλησία 

Είναι το Ίδιο Παράλογη 

και για τους Γείτονές μας στα Βαλκάνια...

Εκατομμύρια δολάρια, υφαρπαγή γαιών και ομοφοβία κάνουν την Εκκλησία αυτό που είναι σήμερα στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια...



Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει να ζεις στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Σημαίνει ότι ολόκληρη η χώρα σου και οι περισσότεροι από τους κατοίκους της ακολουθούν το ορθόδοξο θρήσκευμα. Επίσης σημαίνει ότι η Εκκλησία έχει περισσότερη γη, επιρροή, εξουσία και χρήματα στις χώρες μας από ότι οι περισσότεροι πολιτικοί και CEO που φιλοξενούνται στο Forbes Magazine. Και τα χρησιμοποιούν όλα αυτά για να κατασκευάσουν πολυτελείς χρυσές εκκλησίες και καθεδρικούς ναούς, να χτυπάνε τους ομοφυλόφιλους και να καταφέρονται κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της προόδου γενικότερα, αλλά αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι δεν είσαι μόνος σου αδελφέ μου.

Οι γείτονές σου από τα Βαλκάνια έχουν τα ίδια θέματα και βιώνουν τον ίδιο παραλογισμό με σένα. Για κάποιους μάλιστα είναι χειρότερα. Οπότε βάλε τη ζώνη ασφαλείας και κλικάρισε στη χώρα για την οποία θέλεις να διαβάσεις για να μάθεις πώς η Ορθόδοξη Εκκλησία επηρεάζει την πολιτική, την οικονομία και την καθημερινότητά της ενώ τρως το λιπαρό αρνί του Πάσχα και βλέπεις επαναλήψεις στην τηλεόραση. 


Ελλάδα

ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΪ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Στην Ελλάδα, οι άνθρωποι έχουν την τάση να δείχνουν την αγάπη τους στο Χριστό φορώντας τεράστιους, άσχημους χρυσούς σταυρούς στο λαιμό. Κάθε φορά που περνάνε μπροστά από εκκλησία πρέπει να κάνουν το σταυρό τους. Εάν πέσουν πάνω σε παπά, σκύβουν και του φιλάνε το χέρι. Μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι η διάθεσή τους έχει σίγουρα αλλάξει. Έχε υπόψη ότι μια από τις πιο συνηθισμένες βρισιές στην Ελλάδα είναι το «γαμώ την Παναγία». Εάν τύχει να επισκέπτεσαι την Ελλάδα στις 15 Αυγούστου (κάτι που πιθανώς θα κάνεις), θα πρέπει να πας στο νησί της Τήνου όπου οι πιστοί περπατάνε με τα γόνατά τους στο μοναστήρι ζητώντας από την Παρθένο Μαρία να τους βοηθήσει με τα προβλήματά τους. Οι ίδιοι άνθρωποι θα σε προσβάλλουν ενώ οδηγείς στην Αθήνα, πάντα στο όνομα της ίδιας Παρθένου Μαρίας.

Σε μερικές περιπτώσεις, πολλά μοναστήρια και τοπικές εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα διοργανώνουν μεγάλα πανηγύρια με παραδοσιακή μουσική και τόνους μπύρας. Όχι μόνο βγάζουν λεφτά από αυτό (σε κάποιες περιπτώσεις) αλλά σε μεθάνε κιόλας εις το όνομα του Ιησού Χριστού. Το πιο μυστηριώδες πράγμα που μας προσφέρει η Ορθοδοξία είναι εάν ένας Έλληνας χάσει το αγαπημένο του παντελόνι, θα φτιάξει πίτα στον Άγιο Φανούριο, τον υπερ-πρακτικό άγιο που είναι υπεύθυνος για την ανεύρεση των πραγμάτων σου. Αυτός είναι ο παραλογισμός των ελληνικών θρησκευτικών συνηθειών.

Ρουμανία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TUDOR GHIOC

Το πιο περίεργο πράγμα γύρω από τη θρησκεία που θα ανακαλύψεις για τους Ρουμάνους είναι ότι κάνουν τεράστιες ουρές μπροστά από της Εκκλησίες και τους Καθεδρικούς. Αυτό συμβαίνει στις ημερομηνίες γέννησης συγκεκριμένων σημαντικών αγίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας. Άνθρωποι έρχονται από όλη τη χώρα για να φιλήσουν τα λείψανα αυτών των αγίων (τα οστά τους είναι τοποθετημένα μέσα σε ένα φανταχτερό κουτί) και να πάρουν την ευλογία τους για να έχουν αιώνια υγεία ή να κερδίσουν το λαχείο. Εκτός αυτών, όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και όλα κλείνουν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, επειδή είναι οι πιο σημαντικές θρησκευτικές γιορτές. Εννοώ κανείς δεν κάνει τίποτα, όλα τα καταστήματα κλείνουν και όλοι μένουμε στο σπίτι, τρώμε πολύ, μεθάμε και καταλήγουμε σε ασθενοφόρο.

Σερβία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MARINA GRUJIC

Δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπεις ανθρώπους να κάνουν το σταυρό τους κάθε φορά που ένα γεμάτο λεωφορείο περνάει από μια εκκλησία, αλλά το αποκλειστικό έθιμο των Ορθόδοξων Σέρβων είναι η «slava», η μέρα που γιορτάζεις τον πολιούχο προστάτη της οικογένειάς σου, σε αντίθεση με τις άλλες ορθόδοξες χώρες που ο καθένας έχει το δικό του προστάτη άγιο. Η μέρα γιορτάζεται οικογενειακά με πολύ φαγητό και ποτά. Αλλά στις μέρες μας μπορεί και να λάβεις μια πολυτελή τυπωμένη με χρυσά γράμματα πρόσκληση για να πας σε «slava» που θα γιορταστεί σε μοδάτο εστιατόριο. Η παράδοση θέλει να μπορείς να πας και χωρίς καν να έχεις λάβει πρόσκληση. Έτσι, εάν κάποιος σου αναφέρει τη λέξη «slava», πήγαινε στο κοντινότερο κατάστημα, αγόρασε ένα μπουκάλι κρασί και μερικά λουλούδια και θα απολαύσεις ένα τέλειο σπιτικό γεύμα.


Ελλάδα

Πριν από μερικά χρόνια, κανείς δεν θα τολμούσε ούτε να σε ρωτήσει για τη θρησκεία στην Ελλάδα. Σίγουρα θα ήταν η Ορθοδοξία. Μόλις πριν από 15 χρόνια αποφάσισε η κυβέρνηση να καταργήσει την αναγραφή του θρησκεύματος από τις εθνικές μας ταυτότητες και εκατομμύρια Έλληνες διαδήλωσαν στους δρόμους κατά αυτής της απόφασης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Αυτό ίσως προέρχεται από το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποίησε το σύνθημα «Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών» ως επίσημη εντολή για σχεδόν 40 χρόνια. Ήταν υποχρεωτικό να είσαι εθνικιστής και Χριστιανός.

Μετά τον πόλεμο, Αριστεροί στάλθηκαν εξορία σε στρατόπεδα όπου έπρεπε να αποτάξουν τον κομμουνισμό και να επιστρέψουν στην ορθόδοξη πίστη, εάν ήθελαν να απελευθερωθούν. Εκείνοι που υπέγραψαν τη δήλωση μετανοίας έπρεπε να τη διαβάσουν δημοσίως, στην εκκλησία του χωριού τους ή στην ενορία τους. Στην πραγματικότητα είχαμε στρατιωτικό καθεστώς, όπου οι παπάδες ή οι επίσκοποι συνόδευαν τους δικτάτορες στη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεών τους, τη δεκαετία του '70.

Σήμερα έχουν γίνει πολλά βήματα προς την εκκοσμίκευση του κράτους. Το πιο πρόσφατο είναι ο όρκος του νέου πρωθυπουργού, που δεν δόθηκε στο Ευαγγέλιο. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο πριν από μια δεκαετία. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν προκειμένου ο διαχωρισμός ελληνικού κράτους και ελληνικής εκκλησίας να ολοκληρωθεί.

Ρουμανία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ VIA



Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν δημοφιλής εδώ πριν ακόμα να έχουμε χώρα. Οι ντόπιοι άρχοντες έχτιζαν μια νέα εκκλησία μετά από κάθε αιματηρή νίκη. Έφεραν την παιδεία και τον πολιτισμό σε αυτή την περιοχή, αλλά και το δουλεμπόριο με τους αθίγγανους νομάδες οι οποίοι μετανάστευσαν εδώ. Όταν η Ρουμανία έγινε χώρα, τα εδάφη τους κατασχέθηκαν αλλά τα πήραν πίσω ενώ υποστήριζαν ένα φασιστικό φιλοναζιστικό καθεστώς. Μετά από αυτό ήρθε το ρωσικό Σιδηρούν Παραπέτασμα και μερικοί μοναχοί φυλακίστηκαν επειδή ήταν μέρος του παλαιού καθεστώτος.

Αν και η κομμουνιστική Ρουμανία ήταν μια άθεη χώρα, οι περισσότεροι από τους ιερείς μας κράτησαν τις δουλειές τους, κάποιοι μάλιστα από αυτούς έγιναν και πράκτορες των κομμουνιστικών μυστικών υπηρεσιών και κάρφωναν τους ενορίτες τους και τι είπαν κατά την εξομολόγηση. Όταν εκλέγεται ένας Πατριάρχης στη Ρουμανία, ο λαός δεν περιμένει να δει λευκό καπνό, όπως στο Βατικανό, αλλά περιμένουν την υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας Αρχείων να δώσουν στη δημοσιότητα τους φακέλους τους ώστε να δούμε ποιος από τους αρχιεπισκόπους έκανε τα χειρότερα πράγματα για το Κομμουνιστικό Καθεστώς.

Σήμερα, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας έχει μεγάλη δύναμη στη Ρουμανία, καθώς είναι ένα από τα πλουσιότερα ιδρύματα εδώ.

Σερβία

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΜΕ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΟ 1991. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ WIKIMEDIA

Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία καλύπτει ένα μεγάλο μέρος στα Βαλκάνια, συμπεριλαμβανομένης της Σερβίας, της Δημοκρατίας της Σέρπσκα (περίπου η μισή Βοσνία) και τις σερβικές μειονότητες στην Κροατία. Επίσης καλύπτει την πΓΔΜ και το Μαυροβούνιο, αλλά έχουν ανταγωνισμό από κάποιες μη αναγνωρισμένες εκκλησίες εκεί πέρα.

Πριν από περίπου μια χιλιετία, έφερε την παιδεία στην περιοχή, αλλά από τότε υπέστη αιώνες διωγμών από τους Τούρκους εισβολείς, μέχρι που οι τελευταίοι την κατήργησαν τον 18ο αιώνα. Την πήραμε πίσω μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά καταστάλθηκε ξανά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο επειδή υποστήριξε την ηττημένη πλευρά σε έναν εσωτερικό πόλεμο με τους κομμουνιστές αντάρτες.

Οι αιματηροί πόλεμοι στα Βαλκάνια επηρέασαν έντονα την Εκκλησία, η οποία κατηγορήθηκε από πολλούς για υποκίνηση εθνικιστικών κινημάτων, ενώ αρκετοί υψηλόβαθμοι κληρικοί και επίσκοποι έχουν υποστηρίξει ανοιχτά τους Σέρβους παραστρατιωτικούς. Πολλοί εντός των κόλπων της Εκκλησίας έκρυψαν επίσης Σέρβους υπόπτους για εγκλήματα πολέμου. Και ο πλέον καταζητούμενος ανάμεσά τους ο Ράντοβαν Κάρατζιτς βρήκε καταφύγιο σε απομακρυσμένα μοναστήρια, ενώ διέφευγε της δικαιοσύνης.

Από τότε, η Εκκλησία έχει κλονιστεί από πολλά σκάνδαλα, μεταξύ των οποίων η κακοποίηση παιδιών, η διαφθορά και οι σκοτεινές επιχειρηματικές συμφωνίες.

ΠΗΓΗ

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ...?

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ...!


Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΡΟ...

ΠΗΓΗ


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ 

ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ

ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Η ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΚΑΘΕ ΤΙ  ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΤΗΝ  ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ

 



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...




ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/



Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΛΟΓΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ «ΠΕΖΗΣ» ΓΡΑΦΗΣ (ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ). Η ΒΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΦΟΒΟ, Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ) ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΤΑΣΙΑΣ. 
 Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


 
 Η ΓΝΩΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια