ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ...

Εκκλησία: Επαγγελματική (αφορολόγητη) φιλανθρωπία...

"ΟΙ 10 εντολές της Εκκλησίας"

"Χριστός ή Μαμμωνάς"

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...? 

Σύνταγμα, Το Ελληνικόν. Άρθρο 4

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

2. Oι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις

7. Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.




Η υποδοχή του Αγίου Φωτός από τις ανώτατες αρχές της χώρας με τιμές Αρχηγού Κράτους. Η μεταφορά του από τα Ιεροσόλυμα και προς όλην την ελληνική επικράτεια έγιναν με έξοδα του ελληνικού λαού.  Άξιζε τον κόπο.



Στο τέλος Αυγούστου, διαβάσαμε για ότι τα οικονομικά της Εκκλησίας της Ελλάδος, εν μέσω παγκόσμιας και ελληνικής (ιδιαίτερα αυτής) κρίσης είναι ιδιαιτέρως ανθηρά. Τα έσοδά της, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω του απολογισμού της για το 2008 ανέρχονται περίπου στα 20 εκατ. ?.

Τα έσοδα αυτά αποτελούν μόνον τα της κεντρικής εκκλησιαστικής διοίκησης…
Δεν συμπεριλαμβάνονται μητροπόλεις, οι μονές, οι ιεροί ναοί και τα «φιλέτα» αυτών, δεν συμπεριλαμβάνονται επίσης ιδρύματα (τα περισσότερα φιλανθρωπικά) από δωρεές κλπ.

Ούτε φυσικά κάποιες ασήμαντες εκκλησιαστικές ΜΚΟ τύπου «Αλληλεγγύη». Όλοι αυτοί αποτελούν ξεχωριστά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. («Το Ποντίκι 17.09.09» αναφέρει ότι ο αριθμός των Νομικών Προσώπων ανέρχεται στον ασύλληπτο αριθμό των… 6.700! – κι άντε να βρεις να φορολογήσεις… )

Ο «Απολογισμός 2008», όπως τιτλοφορείται η πολυσέλιδη έκθεση -ξεπερνάει τις 100 σελίδες, αναφέρει:
«Κατά το οικονομικό έτος 2008 υπήρξε συστηματική προσπάθεια επιτεύξεως σημαντικών έργων, εξοικονομήσεως πόρων στα πλαίσια ενός αποτελεσματικού οικονομικού σχεδιασμού, ο οποίος ενισχύει τη συνεπή προς τις κατευθύνσεις της ΕΚΥΟ, εικόνα του απολογισμού του 2008, ο οποίος για ένα ακόμα έτος είναι πλεονασματικός» υπογραμμίζεται στο εισαγωγικό σημείωμα που συνοδεύει τους αναλυτικούς πίνακες με τους οικονομικούς δείκτες της Εκκλησίας. «Η δυναμική πορεία της Εκκλησίας της Ελλάδος – ΕΚΥΟ επιβεβαιώθηκε και με την αγορά 1.600.000 μετοχών της Εθνικής Τράπεζας, η οποία καλύφθηκε με τη συμμετοχή των διαθεσίμων της Εκκλησίας της Ελλάδος- ΕΚΥΟ (Αποφ. ΔΙΣ 31-07-2008). Ητοι το σύνολο των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας της Εκκλησίας της Ελλάδος – ΕΚΥΟ 
την 31-12-2008 ανήλθε εις το ύψος των 7.785.405 τεμαχίων».

Ανάμεσα στις δαπάνες που αναφέρονται «αναλυτικά», η μεγαλύτερη δαπάνη, ύψους 4.115.098,81 Ευρώ, αφορά επιχορηγήσεις και χορηγίες «διά Θρησκευτικούς και Εθνικούς σκοπούς». (άντε τώρα) Όλα αφορολόγητα.

Οι νόμοι 1700/87 και 1811/98, αντί να ελέγξουν την εκκλησιαστική ακίνητη περιουσία, έγινε το αντίθετο: Μπάχαλο και αδιαφάνεια. Δεν ισχυρίζομαι ότι η Εκκλησία ως ΝΠΔΔ δεν πρέπει να έχει περιουσία, αντιθέτως μάλιστα… Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ανωμερίτης αναφέρει :
«Το θέμα όμως δεν είναι η διατήρηση περιουσίας, αλλά η διαχείρισή της και ο έλεγχος επ’ αυτής. Ο γράφων, ως πρόεδρος του ΟΔΕΠ το 1987, για τα θέματα αυτά «επετιμήθη» δημοσίως (αφορίστηκε) από την Ιερά Σύνοδο, «για να συγχωρεθεί» αργότερα και να δικαιώνεται συνεχώς μέχρι σήμερα. Μου αρκούν η «συγγνώμη» του μακαριστού Χριστόδουλου πριν από τον θάνατό του και η αυτοκριτική του Α. Παπανδρέου για τα λάθη του στο θέμα αυτό.»
… και συνεχίζει με τα υποτιμητικά για τον απλό έλληνα πολίτη:

«Όλοι ασχολούνται με την ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας, η οποία έχει σήμερα μικρή αξία, αφού τα «φιλέτα» της πουλήθηκαν στην πλουτοκρατία μετά τη Μεταπολίτευση. Μελέτη για το θέμα αυτό το 1979, με πλήρη απογραφή, το αποδεικνύει.

Η ληστεία όμως στον τόπο μας έχει γίνει με το ξεπούλημα της κινητής εκκλησιαστικής περιουσίας, για την οποία σημειωτέον ουδέποτε από το 1821 μέχρι σήμερα έχει γίνει απογραφή. Η κινητή μάλιστα περιουσία είναι σε αξία πολλαπλάσια της ακίνητης!

Εχει σε μεγάλο μέρος πουληθεί από ιερόσυλους, κληρικούς και μοναχούς στην ελληνική πλουτοκρατία και σε οίκους του εξωτερικού.»

Χριστός ή Μαμμωνάς.

Οι σεμνοί μοναχοί με την επιχειρηματική δραστηριότητα σε Βατοπέδια και Λαύρες έχουν δώσει σαφείς απαντήσεις, δεν διαφέρουν από τους κοινούς σύγχρονους επιχειρηματίες.

Σε μερικές μέρες έχουμε εκλογές. Δικαίως αναρωτιέται «Το Ποντίκι» βάζοντας ως τίτλο « Μετά τη δεξιά του Κυρίου υπάρχει και η αριστερά του; » Γιατί μπορεί μεν ο μακαρίτης Χριστόδουλος να πριμοδότησε τη ΝΔ με την περίφημη φράση «ευλογημένη δεξιά του Κυρίου», αλλά τώρα υπάρχει ένα Ιερώνυμος που αρέσει στους αυριανούς κυβερνώντες και ο οποίος μίλησε για «περιουσία σε ομηρεία»…άλλωστε υπάρχουν τόσα να «διευκρινιστούν» – όπως π.χ.«ακίνητα της Εκκλησίας που κρατούνται από ιδιώτες ή δήμους, έχουν εκδοθεί τελεσίδικες αποφάσεις από δικαστήρια ότι είναι εκκλησιαστικά αλλά δεν έχουν παραδοθεί ακόμη. Μαζί μ’ αυτά θα μπει και το θέμα της αξιοποίησης ακινήτων στη Βουλιαγμένη, το γνωστό γκαράζ δίπλα στον Παναθηναϊκό στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και το (επίσης γνωστό) οικόπεδο στην οδό Δεινοκράτους δίπλα στο Ναυτικό Νοσοκομείο.»

Πάντως πλήρης καταγραφή και καθορισμό επακριβώς ποια είναι τα εκκλησιαστικά ακίνητα, είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει χωρίς Κτηματολόγιο και Δασολόγιο, η ηγεσία της Εκκλησίας το ξέρει πολύ καλά. Το παραμύθι έχει ακόμη δρόμο, οι πολίτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την… «ισότητα ενώπιον του νόμου».

Ο κος. Μουζάκης (από την Ένωση Φοροτεχνικών Ελλάδος) στο ρεπορτάζ του tvxs: «Είναι γεγονός ότι οι νόμοι που ισχύουν σήμερα αλλά και προγενέστεροι απαλλάσσουν και απάλλασσαν και στο παρελθόν την Εκκλησία και τις Ιερές Μονές από τους φόρους. Κάθε είδους φόρους.

Για παράδειγμα, όταν υπήρχε μέχρι πρότινος ο Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, οι Ιερές Μονές και το Άγιον Όρος απαλλάσσονταν. Φόρος μεταβίβασης, το αυτό. Απαλλαγή σε οποιαδήποτε μεταβίβαση από επαχθή αιτία, Φόρος Αυτομάτου Υπερτιμήματος, που ήρθε με τον τελευταίο νόμο τον 3427. Επίσης, τέλος συναλλαγής σε καμμία περίπτωση δεν πληρώνουν για τις μεταβιβάσεις ακινήτων οι Μονές ούτε το τέλος συναλλαγής ούτε το φόρο αυτομάτου υπερτιμήματος.

Για δε τα εισοδήματα που οι Μονές και οι Ιεροί Ναοί έχουν και αφορούν είτε οικοδομές είτε εκμίσθωση γαιών, πλήρης απαλλαγή με το άρθρο 103 του φορολογικού μας νόμου.» .

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες για το Άρθρο 103 του Νόμου 2238/94, και το Άρθρο 25, Νόμος 2961/2001 όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι απαλλαγές από το Φόρο Εισοδήματος που προσφέρονται στην Εκκλησία, και οι έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος –με το στανιό- φορολογούνται για τους μισθούς και το ταμείο ασφαλίσεως όλων των κληρικών, όλων των βαθμίδων!

Όλοι οι έλληνες πολίτες πληρώνουν δίκαιους ή άδικους φόρους – δεν έχει σημασία- η Εκκλησία και οι επιχειρήσεις της, όχι. Τόσο δίκαια.

Η φίλη blogger 50ft queenie, ανακεφαλαιώνει ευστόχως 

με τις 10 εντολές της Ορθοδόξου Εκκλησίας:

1. Η Εκκλησία ΔΕΝ πληρώνει Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας

2. Η Εκκλησία ΔΕΝ πληρώνει Φόρους για Κληροδοτήματα
3. Η Εκκλησία ΔΕΝ πληρώνει Φόρους Δωρεάς
4. Η Εκκλησία ΔΕΝ πληρώνει Φόρους Μεταβίβασης
5. Η Εκκλησία ΔΕΝ πληρώνει Φόρο Εισοδήματος
6. Η Εκκλησία ΔΕΝ υποβάλλει νόμιμο και υποχρεωτικό Ε9
7. Η Εκκλησία ΔΕΝ υποβάλλει το νόμιμο και υποχρεωτικό Κτηματολόγιο
8. Η Εκκλησία ΔΕΝ πληρώνει το συνολικό ποσό των εισφορών για το ταμείο των εργαζομένων της (κληρικών)
9. Η Εκκλησία ΔΕΝ πληρώνει τους μισθούς των εργαζομένων της (κληρικών)
10. Και κηδεύει Δημοσία Δαπάνη τους Αρχιεπισκόπους της (επίσης για να μην ξεχνιόμαστε).

ΠΗΓΗ


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ 

(ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ) ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...




Νόμος του κράτους η έκτακτη οικονομική ενίσχυση στην Εκκλησία και σε θρησκευτικές κοινότητες...

Νόμο του κράτους αποτελεί πλέον η τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή, και αφορά στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση της εκκλησίας προκειμένου να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο και να ανταπεξέλθει στις έκτακτες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.


Η επιχορήγηση θα είναι εφάπαξ και το ύψος της, τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις χορήγησής της ανά δικαιούχο, αλλά και όλη η διαδικασία καθορίζονται με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ


Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ το Δημόσιο δύναται να καταβάλει εφάπαξ έκτακτη επιχορήγηση προς το νομικό πρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, το νομικό πρόσωπο της Εκκλησίας της Κρήτης, τις Ιερές Μητροπόλεις Δωδεκανήσου, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.Ε.), τα Εκκλησιαστικά Νομικά Πρόσωπα (Ε.Ν.Π.), τα Θρησκευτικά Νομικά Πρόσωπα (Θ.Ν.Π.) του ν. 4301/2014 (Α’ 223), που διαθέτουν άδειες ευκτήριου οίκου και τις θρησκευτικές κοινότητες που διαθέτουν άδειες ευκτήριου οίκου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις έκτακτες ανάγκες τους, λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID – 19 και να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό τους έργο. Η Εκκλησία της Ελλάδος, η Εκκλησία της Κρήτης, οι Ιερές Μητροπόλεις Δωδεκανήσου, το Κ.Ι.Σ.Ε. και τα Ε.Ν.Π. μπορούν να κατανείμουν το σύνολο ή μέρος της επιχορήγησης σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, συνδεδεμένα οργανωτικά με αυτά.


2. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίζονται το ύψος της επιχορήγησης, τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις χορήγησής της ανά δικαιούχο, η διαδικασία υποβολής σχετικής αίτησης, τα απαιτούμενα στοιχεία και δικαιολογητικά, η διαδικασία και ο τρόπος χορήγησης της ενίσχυσης, οι υποχρεώσεις των δικαιούχων και κάθε άλλο συναφές ζήτημα για την εφαρμογή του παρόντος.



3. Η έκτακτη επιχορήγηση είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη και στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και τα νομικά πρόσωπά τους, τα ασφαλιστικά ταμεία και τα πιστωτικά ιδρύματα.

4. Η δαπάνη του παρόντος βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

ΠΗΓΗ

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ?

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΣΕ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ...?

ΑΦΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΟΖΥΓΙΟ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΕΣ ΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...? 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΤΡΑ...?

ΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΣΑΦΑΣΤΑΤΑ !

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ...?

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ...?

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ... 


"ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1938 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΡΑΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ .
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ, ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ – ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ - ΣΕ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ.
ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ. "

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ 

ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ

ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Η ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΚΑΘΕ ΤΙ  ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΤΗΝ  ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ

 



ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...




ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια