ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΙΑΤΡΟΙ ... ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ “ΤΕΡΑΤΑ”

Γιατροί που… μοιάζουν με “τέρατα”: Ιστορίες τρόμου που έμειναν στην ιστορία...

Πάντα υπήρχαν και δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν…

Είναι αυτοί που καταπατούν τον όρκο του Ιπποκράτη επειδή ξέχασαν  ότι η σχέση ιατρού ασθενή είναι ιερή...



Αδιάφοροι και εντελώς ανεύθυνοι γιατροί που κατέστρεψαν τις ζωές των ασθενών τους και έστειλαν άδικα στον τάφο δεκάδες συνανθρώπους τους. Τα παράπονα  από ασθενείς που έπεσαν θύμα οικονομικής αλλά και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από γιατρούς, είναι δεκάδες εδώ και χρόνια. Είναι αυτοί που καταπατούν τον όρκο του Ιπποκράτη επειδή ξέχασαν ότι η σχέση ιατρού ασθενή είναι ιερή.
Δυστυχώς πολλές φορές, η σκιά τους κρύβε και αυτούς που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά, τους σωστούς και υπευθύνους γιατρούς. Αυτούς που δείχνουν σε όλους τους ασθενείς ίση μέριμνα, επιμέλεια και αφοσίωση, αδιαφορώντας για την οικονομική κατάσταση και την κοινωνική θέση του καθενός. 


Όσο για τους ιστορικά μοχθηρούς 
και ακραία αμφιλεγόμενους γιατρούς…

Σε αυτούς θα αναφερθούμε, σε αυτούς που με το άκουσμα 
του ονόματος τους και μόνο, προκαλούν τρόμο και πανικό 
σε ολόκληρη σχεδόν την ανθρωπότητα. 


Ο γιατρός Harry Howard Holmes… 
Image result for harry howard holmes

Βασικά είναι ο πρώτος κατά συρροή δολοφόνος που κρεμάστηκε ποτέ στις ΗΠΑ. Υπήρξε απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Μίσιγκαν. Φοιτητής ακόμη, έκλεβε πτώματα και στη συνέχεια τα παραμόρφωνε.

Ισχυριζόταν ότι οι σοροί ανήκαν σε ανθρώπους που είχαν πεθάνει τυχαία, αποσπώντας τις ασφάλειες ζωής τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε πάντα χρήματα. Μόλις πήρε το πτυχίο του, μετακόμισε στο Σικάγο, όπου ανέλαβε τον έλεγχο ξενοδοχείου. Εκεί, στο «Κάστρο του Θανάτου», όπως το έλεγε γλαφυρά, πειραματίστηκε και πάλι με ανθρώπινες σορούς (επισήμως 27 αλλά οι περισσότεροι κάνουν λόγο ακόμα και για 200). Έπνιγε τα γυναικεία θύματά του μέχρι θανάτου, “παίζοντας” κατόπιν με τα πτώματα…

Ανατομία, αφαίρεση του δέρματος και μετατροπή της σορού σε σκελετό για μελέτη. Μετά πουλούσε τους σκελετούς σε ιατρικές σχολές. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου συνελήφθη το 1896 και καταδικάστηκε σε θάνατο.

Ο γιατρός Michael Swango…
Image result for michael swango

Θεωρείται από τις Αρχές ότι σκότωσε 30-60 ασθενείς στα τόσα χρόνια της καριέρας του, όπου πέρασε από πολλά νοσοκομεία των ΗΠΑ. Κατηγορήθηκε για τον φόνο 3 ανθρώπων μόνο. Όταν άρχισε την πρακτική του στο νοσοκομείο…

Άρχισαν να λαμβάνουν χώρα ανεξήγητοι θάνατοι ασθενών σε μη κρίσιμη κατάσταση. Κάποια στιγμή οι νοσοκόμες κατάλαβαν ότι ο γιατρός χορηγούσε φονικά κοκτέιλ στις φλέβες των ασθενών επιδεινώνοντας δραστικά τις παθήσεις τους.

Όταν έχασε τη θέση του στο νοσοκομείο, βρήκε νέα απασχόληση ως τραυματιοφορέας, αρχίζοντας πια να δηλητηριάζει τους συναδέλφους του στα ασθενοφόρα. Πιάστηκε με ποσότητες αρσενικού και άλλων δηλητηρίων πάνω του, έπειτα βέβαια και από άλλους θανάτους και νομικές περιπέτειες. Καταδικάστηκε το 2000 σε ισόβια κάθειρξη. 

Ο γιατρός Τζακ Κεβόρκιαν…
Image result for jack kevorkian

Υποβοήθησε δεκάδες ασθενείς στις ΗΠΑ με ανίατες παθήσεις να αυτοκτονήσουν. Ήταν υπέρμαχος της ευθανασίας και είχε σαν μότο του: «το να πεθαίνεις δεν είναι έγκλημα». Τουλάχιστον 130 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή με τη βοήθεια του «Δρος Θανάτου», ο οποίος είχε μάλιστα αναπτύξει τις δικές του τεχνικές ευθανασίας, τις «μηχανές ελέους» όπως τις αποκαλούσε.

Η πρώτη ήταν το «Thanatron», ένα φονικό κοκτέιλ ουσιών, το οποίο χορηγούσαν οι ίδιοι οι ασθενείς στον οργανισμό τους (πατούσαν το κουμπί για τη έγχυση του θανατηφόρου μείγματος στο σώμα τους), και η δεύτερη το «Mercitron», που περιλάμβανε μάσκα και μονοξείδιο του άνθρακα. Ο παθολόγος από τον οποίο αφαιρέθηκε κάποια στιγμή η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, καταδικάστηκε το 1999 σε φυλάκιση 15-20 ετών .

Αρκετά από τα πτώματα των ασθενών του ,εμφανίζονταν σε πάρκα, έξω από νοσοκομεία, ακόμα και μέσα στο φορτηγάκι του. Ο Κεβόρκιαν αποφυλακίστηκε το 2007 λόγω προβλημάτων υγείας και πέθανε τον Ιούνιο του 2011, σε ηλικία 83 ετών.


Ο γιατρός John Bodkin Adams…
Image result for john bodkin adams
Ήταν από την Ιρλανδία και περισσότεροι από 160 ασθενείς του, πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις και αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι 132 εξ αυτών, τον συμπεριέλαβαν στη διαθήκη τους, αφήνοντάς του μετρητά άλλα και ακίνητα. Εξόντωνε τα θύματά του υπερσυνταγογραφώντας τους βαριά ηρεμιστικά και άλλες δυνατές και εξαιρετικά εθιστικές ναρκωτικές ουσίες, χορηγώντας γενναίες δόσεις που ήξερε πως θα αποδειχθούν σύντομα φονικές.


Κάποια στιγμή, ο μεγάλος αριθμός των ασθενών που έχανε, μπήκε στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών και τότε ξεκίνησε ένας δικαστικός κυκεώνας για την καταδίκη του, που δεν θα ερχόταν όμως ποτέ... 
Ήταν τόσο δύσκολο να στηριχθεί η υπόθεση της ανθρωποκτονίας που κατέστη αδύνατο να θεωρηθεί ένοχος πέραν πάσης αμφιβολίας. Καταδικάστηκε μόνο για απάτη και του αφαιρέθηκε η άδεια το 1957 και 4 χρόνια αργότερα, του επέτρεψαν και πάλι να ασκήσει τα… ιατρικά του καθήκοντα.

Ο γιατρός Harold Shipman… 
Image result for harold shipman
Ο Άγγλος γιατρός που καταδικάστηκε ποτέ για τον φόνο των ασθενών του, μένοντας επίσης στην Ιστορία ως ένας από τους πλέον δαιμόνιους 
serial killers όλων των εποχών…


Κρίθηκε ένοχος για τον φόνο 218 ανθρώπων αλλά ο αριθμός των θυμάτων είναι μεγαλύτερος επειδή πολλές σοροί δεν μπόρεσαν να αναγνωριστούν. Από τη στιγμή που ξεκίνησε να εργάζεται ως νοσοκομειακός γιατρός το 1974, οι θάνατοι ασθενών άρχισαν να αυξάνονται και αρχικά καταδικάστηκε για χρήση συνταγογραφημένων ναρκωτικών ουσιών.

Οι τόσοι πολλοί θάνατοι  μπήκαν στο στόχαστρο του νοσοκομείου και σύντομα αποδείχθηκε ότι ο γιατρός  χορηγούσε φονικά κοκτέιλ σε ηλικιωμένους, πειράζοντας κατόπιν τις διαθήκες τους ώστε να τον συμπεριλαμβάνουν στην κληρονομιά. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2000 αλλά 4 χρόνια αργότερα, κρεμάστηκε στο κελί του.


"Πάντα υπήρχαν και δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν"…

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΗΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...
ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ - ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,  ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...

Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗ ΚΑΙ  ΙΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ  ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΒΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ...

ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 



ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, 
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
 "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ 
ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...



ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΚΑΤΕΘΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ...

 
 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ...



Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …







ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?



Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια