ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ή ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ...?

Ενόργανη γυμναστική : Σάλος μετά τις καταγγελίες 22 αθλητών και αθλητριών για κακοποίηση...

«Βράζει» ο χώρος της ενόργανης γυμναστικής μετά τις καταγγελίες 22 καταξιωμένων αθλητριών και αθλητών για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία καθώς και σεξουαλική παρενόχληση...



Με επιστολή που έστειλαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, οι αθλητές ζητούν την παρέμβαση της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, ώστε να εξυγιανθεί το άθλημα τους και 
«να βγει από τη σκιά της σκληρότητας και της κακοποίησης».

Σύμφωνα με την «ΕΦ.ΣΥΝ», η χρονική περίοδος στην οποία αναφέρονται ξεκινά από το 1985 και καλύπτει διαφορετικές εποχές, εφόσον οι αθλητές αγωνίζονταν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ωστόσο οι αθλητές χαρακτηρίζουν ως διαχρονικό κοινό μυστικό τις προπονητικές μεθόδους που «έφταναν στο όριο του βασανισμού με σωματικές τιμωρίες, υποχρεωτικές νηστείες, ψυχολογική κακοποίηση και εξευτελισμούς, μέχρι και σεξουαλικές παρενοχλήσεις».

Για το θέμα αυτό μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η ολυμπιονίκης, Ειρήνη Αϊνδίλη και ο δικηγόρος των αθλητών και αθλητριών της ενόργανης, Αλέξανδρος Αδαμίδης.

Σύμφωνα με την κ. Αϊνδίλη, η γραμμή της Ομοσπονδίας είναι αυτοί οι άνθρωποι να απομακρυνθούν από τους αγωνιστικούς χώρους.

Από την πλευρά του, ο κ. Αδαμίδης υποστήριξε ότι, αν κάποιοι από αυτούς βρίσκονται ακόμα στο αθλητικό στερέωμα, πρέπει να παραιτηθούν.

Όπως είπε, οι καταγγελίες ξεκίνησαν από 22 αθλητές και αθλήτριες και σήμερα έχουν αυξηθεί στον αριθμό, όχι μόνο από την ενόργανη, αλλά και από τη ρυθμική γυμναστική. Ακόμα, αθλητές και αθλήτριες από χώρες της ΕΕ καταγγέλλουν το συμβάν.

Εξήγησε πως πρόκειται για περιστατικά τη χρονική περίοδο μεταξύ 1985 και 2010 και αφορούν πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας από πρώην προπονητές και προπονήτριες.

Τόνισε ότι οι καταγγελίες των αθλητών και αθλητριών γίνονται για την αγάπη του στο άθλημα της γυμναστικής και το αγώνισμα της ενόργανης και δεν αφορούν το σύνολο των προπονητών και προπονητριών.


Να αλλάξει το πλαίσιο επιλογής και αξιολόγησης προπονητών

Υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει ένα πλαίσιο επιλογής και αξιολόγησης προπονητών που ασχολούνται με μικρά παιδιά κυρίως στον πρωταθλητισμό και πρόσθεσε πως υπάρχει προκαταρκτική εξέταση κατά την οποία θα εξεταστεί αν κάποια από τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Με τη σειρά της, η κυρία Αϊνδίλη υπογράμμισε το χρέος της Ομοσπονδίας να αγκαλιάσει όλους αυτούς τους πρώην αθλητές και τις αθλήτριες και πως πρέπει να γνωρίζει τα ονόματα των προπονητών και προπονητριών για να διαπιστώσει αν βρίσκονται ακόμα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πώς φτάσαμε στην επιστολή με τις καταγγελίες

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των όσων είχαν βιώσει εδώ και χρόνια αθλήτριες και αθλητές ήταν, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» μια συνομιλία ενός γκρουπ στο messenger του facebook στην οποία αποκαλύφθηκε ένα περιστατικό σωματικής βίας σε αθλήτρια από προπονητή.

Μάλιστα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργοπούλου, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις, όπως σεξουαλική κακοποίηση και σωματικές βλάβες.

Την προκαταρκτική θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Απόστολος Ανδρέου.

ΠΗΓΗ

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,
 ΔΕΙΛΑ - ΔΕΙΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ...

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΣΩΝ ΒΙΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ 
ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ...

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΛ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΩΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...?

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
"ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ"

ΠΟΙΑ Η ΠΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ...?


 
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ.

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΦΟΥ ΓΥΜΝΑΖΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 
Η ΑΦΕΤΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)

ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ
ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,
ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ... ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ. ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΗΜΩΝ) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ) ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ
ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.



ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ , ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ 
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

.................................................


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 




Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΔΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ …


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...?
ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...?


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:


ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια