ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Έλληνας ? βουλευτής «υπηρέτης» του Ερντογάν....!

Ιλχάν Αχμέτ: Και, όμως, είναι ακόμη 
Έλληνας βουλευτής!

Ο κ. Ιλχάν, βουλευτής σήμερα του ΚΙΝΑΛ της κας Φώφης Γεννηματά, δεν χάνει καμία ευκαιρία για να υλοποιήσει τα σχέδια του Ερντογάν, είτε υποστηρίζοντας διάφορες «προσωπικότητες» τουρκοφρόνων της Θράκης, είτε προωθώντας ο ίδιος τα συμφέροντα και τα σχέδια της «Μητέρας Πατρίδας» (Τουρκίας) εις βάρος της Ελλάδας.

Είναι γεγονός πως η νέα χιλιετία έφερε στην Ελλάδα νέα πολιτικά ήθη, αλλά και «αποκάλυψε» τακτικές και πρακτικές προσώπων, που δεν εργάζονται απαραίτητα για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Μια από τις τεραστίου μεγέθους αλλαγές, όπως αυτές καταγράφηκαν δημοσίως (αλλά όχι πάντα με διάφανο τρόπο) ήταν οι «μεταγραφές» πολιτικών προσώπων (που «κουβαλούσαν» ψήφους), οι οποίες, σε κάποιες περιπτώσεις, έφτασαν στο επίπεδο του «τυχοδιωκτισμού».

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο μουσουλμάνος βουλευτής Ροδόπης, κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος, προτού καταλήξει στο ΚΙΝΑΛ, είχε περάσει σχεδόν από όλα τα πολιτικά κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ). Η πολιτική ύπαρξη του κ. Ιλχάν στηρίζεται σε μια σταθερή «δεξαμενή ψήφων», για την οποία είχε εκδηλωθεί σε παράλληλο χρόνο, ένα σταθερό ενδιαφέρον των ελληνικών κομμάτων. Είναι κοινό μυστικό όμως στους παροικούντες την Θράκη πως η «προίκα» αυτή του κ. Ιλχάν προέρχεται από «προσωπικές ψήφους» που ελέγχει το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.

Ο κ. Ιλχάν, σημερινός βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ήταν από τους πρώτους που «αντιλήφθηκε» την δυναμική ανόδου και παραμονής στην εξουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας. Και ήταν ο ίδιος ο κ. Ιλχάν Αχμέτ που σε δηλώσεις του σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό, με φόντο την Ακρόπολη, είχε σπεύσει να δηλώσει ευθαρσώς πως ως βουλευτής, δεν έχει παρεκκλίνει από τις οδηγίες που έδωσε ο Ερντογάν. Ομολόγησε δηλαδή πως ενώ η ιδιότητά του είναι αυτή του βουλευτή στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο ίδιος έχει λειτουργήσει υπέρ των τουρκικών συμφερόντων και, μάλιστα, με «χάρτη ενεργειών» και συγκεκριμένες ντιρεκτίβες, ήτοι με σχέδιο της Τουρκίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα (https://thracenews.gr/ticker/551843/https://thracenews.gr/ticker/550194/), για το συγκεκριμένο θέμα και τις δραστηριότητες του κ. Ιλχάν, έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα και ήδη, έχουν κληθεί μάρτυρες που καταθέτουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ υπάρχει επαρκές οπτικοακουστικό υλικό εις βάρος του πρώην βουλευτή και είναι βέβαιο πως οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές αλλά και αποκαλυπτικές για τον Έλληνα μουσουλμάνο που αυτοπροσδιορίζεται ως Τούρκος και -με ομολογία του- δρα με σχέδιο εις βάρος της Ελλάδας, παραδοχή που, φυσιολογικά, θα έπρεπε να έχει συγκεντρώσει επάνω του το «ενδιαφέρον» των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και όχι να αναλαμβάνουν το ρόλο της ελληνικής αντικατασκοπίας δημοσιογράφοι.


Έλληνας βουλευτής «υπηρέτης» του Ερντογάν

Ο κ. Ιλχάν, βουλευτής σήμερα του ΚΙΝΑΛ της κας Φώφης Γεννηματά, δεν χάνει καμία ευκαιρία για να υλοποιήσει τα σχέδια του Ερντογάν, είτε υποστηρίζοντας διάφορες «προσωπικότητες» τουρκοφρόνων της Θράκης, είτε προωθώντας ο ίδιος τα συμφέροντα και τα σχέδια της «Μητέρας Πατρίδας» (Τουρκίας) εις βάρος της Ελλάδας.

Σχετικά πρόσφατα, και μετά από τη συζήτηση που είχαν πυροδοτήσει δημόσιες δηλώσεις του μουσουλμάνου Δημάρχου Ιάσμου στην Προύσα της Τουρκίας, επανήλθαν στην επικαιρότητα διάφορες δηλώσεις των Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών, που ενώ εκλέγονται με ελληνικά κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν διστάζουν να προχωρούν σε ανθελληνικές δηλώσεις, (εξ)υπηρετώντας τον στρατηγικό σχεδιασμό της Τουρκίας.

Ένας Έλληνας βουλευτής, ορκιζόμενος στο Ελληνικό Σύνταγμα, δίνοντας διαπιστευτήρια τήρησης των νόμων του Κράτους, μιλά για “μη παρέκκλιση των οδηγιών που του έδωσε ο Τούρκος τότε Πρωθυπουργός και σημερινός Πρόεδρος της Τουρκίας”!

Ένας Έλληνας βουλευτής, που υποτίθεται πως έχει νομικές γνώσεις και δηλώνει δικηγόρος, γνωρίζει όσο λίγοι τι επιτάσσει το Ελληνικό Σύνταγμα για τους δημοσίους λειτουργούς και τους ορκιζόμενους στο Σύνταγμα πολιτειακούς παράγοντες, όταν προδίδουν το ρόλο τους και λειτουργούν αντεθνικά!
Συνεπώς, δεν θα μπορούσε ποτέ να επικαλεσθεί αμέλεια! Προφανώς και η κάθε κίνησή του είναι λελογισμένη, κατόπιν σχεδίου και καταφανώς προκλητική!

Ο κ. Ιλχάν, “μόνιμος κάτοικος” του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, νομικός σύμβουλος με αυξημένες αρμοδιότητες στη νομική υπηρεσία της Τουρκικής Τράπεζας Ziraat Bankasi, στέλεχος ενίοτε της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αλλά και του κόμματος της κας Μπακογιάννη, απολαμβάνει μόνιμου ασύλου και ουδέποτε κινήθηκε εναντίον του η Ελληνική Δικαιοσύνη για όσα αναφέρει σε δηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδας, που αν μη τι άλλο, δεν ευνοούν την ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων, αντιθέτως δυναμιτίζουν τα θεμέλια αυτής της επιχειρούμενης συνύπαρξης, διαβιβάζοντας συνεχή και αναληθή μηνύματα προς την Τουρκία, την ελληνική μουσουλμανική κοινότητα αλλά και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, με στόχο να τίθεται διαρκώς η χώρα μας στο κάδρο για δήθεν “παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”!



ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...?

ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ...Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ...














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια